03:15 Utvisning Nidaros M. Fillingsnes 2 minutter for Slashing

14:00 Mål 0-1 Nidaros T. Fagerli (Z. Bodini Schmitt)

18:55 Mål 1-1 Comet H. Kopperud Straffeslag

18:55 Utvisning M. Kristoffersen 2 minutter for Holding, straffeslag.

Comet starter perioden bra, men Nidaros står høyt i både offensiv og defensiv sone. Nidaros får en 2 minutter, men Comet får ikke satt spillet sitt ordentlig og får ikke så mye ut av det overtallet. Hägg har en stor sjanse som går i tverrliggeren. Nidaros kommer på en kontring noe som resulterer i 0-1 ledelse. Comet presser fortsatt Nidaros hardt og har mye bra spill og sjanser. Kopperud kommer alene mot Strøm, men Kristoffersen ryker på en 2 minutter for holding noe som resulterer i straffeslag, Kopperud setter den sikkert bra Strøm, 1-1!

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 7 – 13 Nidaros

2 Periode

20:51 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Interference

28:09 Utvisning Nidaros S. Valde 2 minutter for Holding

28:55 Mål 2-1 Comet P. Gintautas (C. Hägg, T. Bjørklund)

35:09 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Slashing

37:47 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Hekting

38:32 Utvisning Nidaros Z. Bodini Schmitt 2 minutter for Interference

Comet starter peridoen best, men Nidaros fortsetter med sitt høye press. Nidaros får ett PP tidlig i periode, men Comet gir de ingenting og bare lemper ut pucker fra sona! På tiden 28:09 får Nidaros en 2 minutter, Comet for etablert bra spill og Hägg gir Gintautas pucken som står alene i slottet, han setter den pent i krysset! Nidaros er farlig nærme på 3 overganger, men Ekeberg låser målet, Nidaros skal ikke ha mer mål i kveld! Skaarberg får en 2 minutter for slashing, her får heller ikke Nidaros til mye. Ikke lenge etter at det undertallet er ferdig kommer Nidaros igjennom igjen! Her tar Plogås en 2 minutter for hekting. I dette overtallet får Nidaros til mer, men de klarer ikke å sette den i kassa! 32 sekunder ut i undertallet får Nidaros en 2 minutter og det blir spill 4 mot 4. Resten av perioden bare renner ut. Comet starter perioden i overtall i 32 sekunder.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 6 – 10 Nidaros

3 Periode

51:53 Mål 2-2 Nidaros S. Valde (Z. Bodini Schmitt)

54:52 Utvisning Nidaros J. Selnes 2 minutter for Hekting

Nidaros utligner til 2-2, etter at Nidaros har presset Comet lenge. Nidaros presser Comet mer og mer, men Comet låser Nidaros og gir de ikke mye. Nidaros får en utvisning på tiden 54:52 og Comet har en gylden mulighet til å ta grep om seiere, men får ingen uttelling. Kampen går til SD.

Skuddstatistikk 3 periode:

Comet 6 – 8 Nidaros

Sudden Death

60:37 Utvisning Nidaros 2 minutter for Tripping.

Kampen går til sudden, 37 sekunder ut i sudden tripper keeper Strøm Hägg og Comet blir 1 mann mer! Comet styrer store deler av SD, men får ikke pucken i mål. Kampen går til straffer.

Skuddstatistikk SD:

Comet 2 – 2 Nidaros.

Straffeslag

Kampen går til straffer og det er Nidaros som starter, Nidaros bommer, Rekstad sin tur og han setter den! Ingen setter resten av straffene og Comet vinner matchen! Ekeberg tar alle 5 skuddene fra Nidaros.