FØLG OSS:

Sjokkerende tap for Comet.

1 Periode 

07:49 Mål 0-1 Haugesund R. Warging (M. Lund, M. Vestby) 

09:33 Mål 1-1 Comet T. Bjørklund (C. Hägg, H. Kopperud) 

09:35 Utvisning Haugesund 2 minutter for mange spillere på is 

09:47 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Tripping 

16:17 Mål 2-1 Comet T. Bjørklund (D. Nygård) 

19:06 Mål 2-2 Haugesund D. Nilsson (R. Warging, M. Vestby) 

 

Comet starter med å presse Haugesund høyt og har mye sjanser tidlig i kampen, men det er Haugesund som tar ledelsen. Warging setter inn en retur fra Ekeberg og det står 0-1. Ikke lenge etterpå drar Bjørklund seg i gjennom hele forsvaret til Haugesund og setter inn 1-1! Like etterpå får Haugesund kampens første utvisning for mange spillere på is. 12 sekunder senere får Vaglen en 2 minutter for tripping og det er spill 4 mot 4. Her er Comet best! Bjørklund fanger opp pucken bak mål og drar seg rundt målet og setter inn 2-1! Haugesund er farlige nærme og har ett skudd i stolpen. Når det er 56 sekunder igjen skyter Nilsson etter halvhjertet skudd som går inn, 2-2 og begge lag går i garderoben med uavgjort.  

 

Skuddstatistikk 1 periode: 

Comet 8 – 8 Haugesund 

 

 

2 Periode 

21:47 Utvisning Haugesund D. Wågsæther 2 minutter for Hekting 

23:51 Mål 2-3 Haugesund F. Såsser (P. Åman) 

25:33 Mål 3-3 Comet C. Hägg (P. Janneh) 

33:53 Utvisning Haugesund R. Warging 2 minutter for Slashing  

37:20 Utvisning Haugesund R. Litaunieks 2 minutter for Tripping 

39:32 Mål 3-4 Haugesund R. Litaunieks (P. Åman, D. Nilsson) 

 

Haugesund starter perioden med og få en utvisning tidlig. Comet har mye bra spill, men klarer ikke å sette sjansene. Ikke lenge etter utvisningen er ferdig setter Såsser inn 2-3 målet og Haugesund er foran. Comet skrur opp tempoet og ikke lenge etterpå er Hägg igjennom etter en fin pasning fra Janneh, 3-3! Haugesund får en 2 minutter og her dominerer Comet, har ett skudd i stanga, men sliter med å sette puckene. Comet er nærmere og nærmere skåring. Litaunieks får en 2 minutter og her låser Haugesund sona og Comet får ikke etablert spill. 12 sekunder etter at utvisning er ferdig setter Litaunieks inn en skåring. Comet med mye bra spill i 2 periode, men Haugesund er farlige på overganger.  

 

Skuddstatistikk 2 periode: 

Comet 8 – 10 Haugesund  

 

 

3 Periode 

41:49 Utvisning Haugesund A. Egidius 2 minutter for Tripping  

46:04 Utvisning Haugesund D. Brandshaug 5 minutter for Checking from behind  

46:04 Utvisning Haugesund D. Brandshaug 20 min match 

50:57 Mål 4-4 Comet P. Gintautas (C. Hägg) 

52:05 Utvisning H. Kopperud 2 minutter for Slashing  

54:20 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Hooking  

54:47 Utvisning Comet H. Kopperud 5 minutter for kne-takling  

54:47 Utvisning Comet H. Kopperud liten disp 20 min 

55:24 Mål 4-5 Haugesund D. Nilsson (R. Warging, F. Såsser) 

57:47 Utvisning Comet C. Hägg Match for Butt-Ending  

58:11 Mål 4-6 Haugesund F. Såsser (E. Boberg, P. Åman) 

58:25 Mål 4-7 Haugesund F. Såsser (P. Åman, E. Boberg)  

 

Haugesund leder etter 2 perioder og Comet må opp noen hakk for å snu dette. Haugesund får en 2 minutter, men Comet får ikke satt inn pucken i målet. Brandshaug setter inn en stygg takling på Gintautas som fører til at han må gå i dusjen og Comet skal spille i overtall i 5 minutter. Hägg og Gintautas kommer igjennom 2 mot 0 og Gintautas setter inn utligningen, 4-4! Etter dette bare kolapser alt, Comet får først en 2 minutter, men slipper med skrekken. Ikke lenge etterpå blir Kopperud sendt i dusjen grunnet en kne-takling, Haugesund skal nå spille overtall i 5 minutter. Haugesund går rett opp i ledelse, 4-5 og ikke lenge etterpå får Hägg matchstraff får Butt-ending. I løpet av 14 sekunder setter Haugesund 2 mål og leder 4-7 med litt under 2 minutter å spille. Haugesund vinner kampen, men det er ny match i morgen!  

 

Skuddstatistikk 3 periode: 

Comet 9 – 13 Haugesund  

 

 

 

 

 

Skuddstatistikk for hele kampen: 

Comet 25 – 31 Haugesund 

 

 

 

 

Foto: Sofie Kitterød.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *