FØLG OSS:

Tabelltopp!

1 Periode

00:47 Mål 1-0 Comet S. Rekstad (C. Hägg, T. Skaarberg)

11:36 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Hekting

 

Comet starter perioden bra og presser Gjøvik høyt fra start, det er noe som lønner seg da Rekstad styrer inn ett skudd fra blå, 1-0 til Comet! Comet fortsetter det bra spillet og har mye puck. Gjøvik er nære skåring ved to anledninger, men Ekeberg stopper Gjøvik. Laschitza får en 2 minutter for hekting og Comet må spille undertall, Comet løser det bra og Comet slipper til lite skudd. Comet fortsetter å dominere store deler av perioden og er nærme 2-0. God periode fra Comet!

 

Skuddstatistikk 1 periode.

Comet 13 – 6 Gjøvik

 

 

2 Periode

20:42 Mål 2-0 Comet S. Rekstad (C. Hägg)

22:18 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Tripping

29:18 Utvisning Gjøvik J. Rostad 2 minutter for Tripping

29:18 Utvisning Comet T. Bjørklund 2 minutter for Kryss-takling

30:03 Utvisning Gjøvik I. Enmarker 2 minutter for Slashing

38:37 Utvisning Gjøvik R. Hermonen 2 minutter for Slashing

 

Comet starter perioden like bra som første og Rekstad putter igjen før minuttet av andre periode har gått! Igjen skudd fra Hägg som Rekstad styrer inn, 2-0! Laschitza får en 2 minutter for tripping og Comet rir bra av det undertallet. Gjøvik kommer mer inn i kampen, men Ekeberg tar det som kommer. På tiden 29:18 blir det en dobbel utvisning, Rostad får en 2 minutter for tripping, mens Bjørklund får en 2 minutter for kryss-takling. Det blir spill 4 mot 4, men Enermarker får en 2 minutter og Comet skal spille 4 mot 3 i 1 minutt og 15 sekunder. Comet styrer mye av spillet og har bra sjanser! Men Stensrud tar det som kommer! God periode av Comet, Comet er nærmere 3-0 enn Gjøvik er redusering.

 

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 15 – 6 Gjøvik

 

 

3 Periode

40:49 Mål 3-0 Comet P. Gintautas (U. Cizas, C. Hägg)

43:24 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for interference

47:15 Timeout

50:13 Utvisning Gjøvik K. Rode 2 minutter for interference

51:00 Utvisning Gjøvik E. Karlsen 2 minutter for Tripping

51:24 Mål 4-0 Comet H. Kopperud (S. Rekstad, H. Vaglen)

52:46 Utvisning Gjøvik C. van Doorn 2 minutter for Holding

60:00 Utvisning Gjøvik E. Karlsen 5 min for fighting

60:00 Utvisning Comet H. Holme 5 min for fighting

 

Akkurat som i de 2 forje periodene får Comet ett tidlig mål. Gintautas kriger inn 3-0 etter 49 sekunder spilt. Gjøvik kommer mer og mer inn i matchen. Svendsen får en 2 minutter og her har Gjøvik sjansen til å redusere, men Ekeberg står en god match i dag og han tar det som kommer. Comet mister flyten i spillet og Glader tar en timeout, noe som virker å hjelpe da Comet skjerper seg mer. Gjøvik får først en to minutter og 47 sekunder senere enda en og det blir spill 5 mot 3. 24 sekunder senere setter Kopperud inn kampens fjerde og punkterer matchen! Comet spiller bra og har god kontroll på kampen, bra match av Comet i kveld!

 

Skuddstatistikk 3 periode:

Comet 7 – 7 Gjøvik

 

 

 

 

 

Skuddstatistikk for hele kampen:

Comet 35 – 19 Gjøvik

 

 

 

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *