02:35 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for kne-takling

11:59 Mål 1-0 Comet U. Cizas (D. Svendsen)

16:44 Utvisning Furuset T. Ravn 2 minutter for Tripping

17:40 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Charging

Furuset starter perioden best og har kampens første skudd på mål. Vaglen får en diskutabel utvisning for en kne-takling. Comet rir det undertallet godt av. Kampen svinger begge veier, begge lag har gode sjanser. Comet ruller bra opp og Svendsen gir pucken til Cizas som drar av 2 mann og setter pucken i mål, 1-0! Kampen svinger fortsatt begge veier, men det er Furuset som har de beste sjansene. Comet gir bort pucken litt ofte i egen sone. Furuset får sin første for kampen, Ravn får en 2 minutter for tripping. Comet får etablert spill, men etter 1 minutt i overtall pådrar Gintautas seg en unødvendig 2 minutter for charging. Perioden ender 1-0 til Comet, Furuset burde kanskje hatt 1 eller 2 mål.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 7 – 6 Furuset

25:46 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for Tripping

28:04 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Charging

30:09 Mål 1-1 Furuset T. Uggerud (T. Henriksen, K. Wold)

31:12 Utvisning Furuset S. Desmot 2 minutter for Slashing

Også denne perioden starter Furuset sett best, Furuset styrer kampen de første fem minuttene. Furuset vinner hver eneste nærkamp, treffer på hvert eneste pass og dominerer kampen. For Comet er det ingenting som stemmer, sliter med å treffe på pasninger. Høvik får en 2 minutter, men Comet rir dette av. Ikke lenge etter det undertallet er over må Comet ut i undertall igjen. Også denne gangen slipper ikke Comet inn mål, men ikke lenge etterpå kommer Uggerud alene med Ekeberg og setter den i krysset. Ikke ufortjent reduserer Furuset. Furuset får en 2 minutter og det er her Comet har vært best i dag, selv om det ikke har blitt mål er det mye bra spill i PP. Comet klarer ikke å sette pucken, perioden ender 0-1 til Furuset. Tung periode for Comet.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 11 – 7 Furuset.

40:40 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Høy-Kølle

53:01 Mål 1-2 Furuset K. Wold

58:41 Mål 1-3 Furuset D. Bogdzuil (J. Grøndahl)

Furuset har vært det beste laget i 2 perioder, men det er Comet som starter tredje periode best, men etter spilt 4 minutter tar Furuset over igjen. Akkurat som i de 2 forje periodene blir Comet for små. Igjen skårer Furuset etter feilpasninger fra en Comet spiller, Wold kommer alene mot Ekeberg og setter inn Furusets andre mål. Comet prøver alt de makter og orker, men ingenting vil seg i kveld. Comet tar keeper, men igjen er det personlige feil som ødelegger for Comet og Bogdzuil kan finte ut Bjørklund som prøver og ta pucken, 1-3 og Furuset vinner kampen. Tung kamp i kveld.