08:50 Utvisning H/L T. Henriksen 2 minutter for Tripping

09:07 Mål 1-1 Comet T. Skaarberg (H. Kopperud)

16:18 Mål 2-1 Comet D. Nygård (V. Jørnevik)

18:47 Mål 2-2 H/L G. Gervais (J. Larsson)

H/L starter kampen best og på første skuddet dem og første skuddet i kampen sitter den for borte laget etter 14 sekunder. Comet tar tak i pucken like etterpå og fyrer løs på H/L sin keeper, men får ikke uttelling. Gintautas kommer skrått for mål og fyrer av ett skudd, blir tatt og kampen første utvisning til H/L. Comet spiller pucken rundt og når den kommer til Skaarberg på blå sitter den for Comet! 1-1. Comet ser seg ikke tilbake og gønner på, fortsetter en godt press, men H/L har mye bra sjanser og Kristian Høvik står godt selv om han slapp inn kampens første skudd tidlig i kampen. Jørnevik vinner pucken ved vantet, tar den med seg inn i slotet, spiller den til Nygård som har åpen kasse, 2-1! Comet tar ledelsen for første gang i kampen. Comet fortsetter med sitt press, men i kot spillets gang utligner H/L til 2-2.

Skuddstatistikk 1. periode:

Comet 18 – 15 H/L

22:06 Mål 2-3 H/L I. Makarovs (R. Halmrast)

22:21 Utvisning H/L T. Henriksen 2 minutter for Tripping

27:52 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Holding

28:58 Utvisning H/L I. Cetvertak 2 minutter for høy-kølle

29:17 Mål 2-4 H/L G. Gervais (E. Forsberg)

32:34 Mål 3-4 Comet G. Berling

35:47 Utvisning Comet O. Sydvold 2 minutter for Hekting

38:09 Utvisning H/L Ø. Svendesen 2 minutter for Slashing

Igjen så starter H/L perioden best og går opp i ledelse for 2 gang denne kampen. H/L får en utvisning, men Comet får ikke redusert i den PP. Comet får en 2 minutter og like etterpå får H/L en utvisning og det er spill

4 mot 4, her øker H/L ledelsen sin til 2 mål og de overkjører Comet. Berling vinner pucken i midtsonen og gjør det like godt selv, ett backhand skudd i krysset og det er match igjen! 3-4. Gintautas har også ett skudd i stanga også denne perioden. H/L får en utvisning når det gjenstår 1:51 igjen og de starter 3 periode i undertall.

59:04 Utvisning H/L I. Makarovs 2 minutter for Delay of game

Comet ligger under med 1 og må presse på, i 2 overtall klarer de ikke å skåre. Comet sentrer til Forsberg og han øker ledelsen til 2 mål. Comet presser hardt og Plogås skårer fra blå. 1 mål bak! Igjen gir Comet bort pucken og H/L øker til 2 måls ledelse med under 2 minutter igjen å spille. H/L får en 2 minutter på tampen, Comet tar ut keeper, men til ingen nytte. H/L vinner mot ett Comet lag som ikke satt sjansene de hadde og gir bort pucken i farlige områder.