Fem strake seiere!

04:39 Mål 1-0 Comet A. Laschitza (A. Høvik, D. Nygård)

08:32 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Kryss-takling

17:38 Mål 1-1 Halse/Løren T. Pekkonen (E. Forsberg, M. Repka)

Comet er det laget som starter perioden best. H/L blir presset dypt i egen sone og sliter med å komme ut. Comet får mye bra skudd på mål, men Henriksen tar det som kommer. På tiden 04:39 setter Laschitza inn 1-0 etter en fin dragning fra Nygård på blå, 1-0! Comet fortsetter å mate på, men H/L er nærme de også. Pabi prøver seg på en dragning som bakerste mann, men heldigvis slipper Comet med skrekken. Svendsen får en 2 minutter for kryss-takling og Comet skal spille undertall. Her er Comet offensive og H/L sliter med å komme ut av sonen flere ganger. H/L reduserer på tiden 17:38 etter en feil bakerst hos Comet som gjør at Pekkonen kan pirke inn utligningen,1-1. Bra periode fra Comet, men vi sliter med å sette de sjansene vi har.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 11 – 11 Hasle/Løren

21:24 Mål 1-2 Hasle/Løren J. Larsson (R. Sørensen, J. Rafoss)

27:06 Utvisning H. Plogås straffeslag for Hekting

27:06 Straffeslag R. Aastad, ikke mål

27:38 Mål 2-2 Comet H. Kopperud (C. Hägg, J. Wik)

31:06 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for mange spillere på is

38:07 Utvisning Comet P. Janneh 2 straffeslag for Hoding

38:07 Mål 2-3 Halse/Løren M. Isaksen straffeslag

Comet med en god første periode kommer ut i andre som ett helt annet lag. H/L går opp i ledelsen etter at Larsson blir spilt igjennom etter 1:24 spilt av andre periode. Denne perioden er det Comet som blir spilt lave, H/L presser Comet dypt og vinner hver nærkamp. H/L får ett straffeslag, straffen tar Ekeberg! 32 sekunder etter straffen kommer Kopperud 1 mot 2 og skuddet sniker seg inn bak Henriksen, 2-2! Comet kommer mer og mer inn i kampen nå. Comet får en uheldig 2 minutter for mange spillere på is. H/L får til mye spill i Cometssone, men får ikke satt pucken i målet. Igjen får H/L straffe, denne gangen setter Isaksen straffen og sender H/L i ledelsen. Dårlig periode av Comet, noe som H/L utnytter.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 13 – 13 Hasle/Løren

41:17 Utvisning Hasle/Løren J. Wikstøl 2 minutter for Holding

42:18 Mål 3-3 Comet T. Bjørklund (C. Hägg, U. Cizas)

46:09 Utvisning Comet P. Janneh 2 minutter straffeslag

46:09 M. Isaksen ikke skåring på straffe

51:10 Utvisning Halse/Løren M. Repka 2 minutter for Albuetakling

51:40 Mål 4-3 Comet C. Hägg (U. Cizas, T. Bjørklund)

53:46 Utvisning Halse/Løren T. Mørk 2 minutter for Interference

57:29 Timeout Hasle/Løren

57:47 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Roughing

59:26 Mål 5-3 Comet H. Vaglen

H/L med en ettmåls ledelse inn til tredje periode. Comet gjorde en dårlig periode noe som H/L fikk utnyttet. I starten av tredje periode får H/L en 2 minutter, Hägg sender pucken opp til blå, der står Bjørklund som setter pucken i mål! Comet har utlignet! Starten av tredje periode er ganske jevn. Igjen så får H/L en straffe, tredje gangen i kampen, denne gangen er Ekeberg med på notene og tar 2 av 3 straffer i dag! Comet fortsetter å kjøre på, men Henriksen står en god kamp. H/L får igjen en 2 minutter, Hägg bruker ikke mer enn 30 sekunder før han sender Comet i ledelsen! Comet med en ettmåls ledelse nå. Ikke mange minuttene senere får H/L igjen en 2 minutter, her har Comet sjansen til å punktere kampen, men får ikke uttelling. H/L tar timeout, Med engang de vinner dropper tar de keeper, Svendsen får en 2 minutter for roughing og H/L kan spille 6 mot 4 når de tar keeper. H/L tar selvfølgelig keeper, når det er 34 sekunder igjen snapper Vaglen opp pucken og kan sette den iskaldt i mål. Comet vinner kampen 5-3 og tar en sliteseier!