FØLG OSS:

Jonatan Wik er vår nye spiller!

Vi ønsker Jonatan Wik velkommen til Comet!

Comet har i dag signert kontrakt med den 28 år gamle backen Jonatan Wik. Wik startet sesongen hos fjordkraftliga klubben Grüner, men har i dag valgt å signere med Comet.

Dette har Jonatan å si om signeringen:

Det blir morsomt å spille med Comet, vi har vel egentlig hatt dialog siden august 2020. Jeg er en fysisk spiller som jobber hardt. Jeg startet sesongen i Grüner, men nå føltes det riktig og gå til Comet. Jeg gleder meg til å spille i et bra lag, som kjemper i toppen. Nå har jeg kun hatt en trening, men jeg har et bra inntrykk av klubben.

 

Dette har sportsjef Martin Engebretsen å si om signeringen:

 Jonatan er en spiller vi har pratet med en god stund, men nå passet det endelig. Han har vært en spiller som har vært mye opp og ned av Fjordkraft og 1.div så han vet hva det går ut på. Fysisk og stabil er stikkordene som beskriver han. Målet er at alt skal løse seg med det utenforsportslige fort og at vi får beholdt han ut sesongen.

Statistikken til Wik:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *