FØLG OSS:

Ny spillersignering!

Comet har i dag signert den unge svenske backen William Olofsson! William ble i dag tilbudt kontrakt etter 1 uke med try-out! Kontrakten er ut sesongen.

 

Dette har sportsjefen Martin Engebretsen å si om signeringen:

Det er en spennende signering med William. Ung gutt fra lokalområdet som har sin beste del av spillet i den defensive biten. Bra størrelse, bra timing, god rollespiller, og treningsvillig. Blir kult å se hvordan han utvikler seg denne sesongen.

 

Dette har William å si om signeringen:

Det blir gøy å spille match igjen! Jeg synes nivået her er bra, bra fart, folk treffer på pasningene og ikke mye stopp i spillet. Mine styrker på banen er det defensive spillet, bra førstepass og bra med puck. Jeg kjenner jo Andreas Laschitza fra før og vi har spilt sammen i Lions, det blir gøy å spille med noen man kjenner fra før! Jeg er klar for kamp i morgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *