Seier hjemme mot Lørenskog!

00:54 Mål 0-1 Lørenskog M. Ekberg (S. Johansen, K. Skjervold)

16:20 Utvisning Lørenskog P. Grønstad 2 minutter for Tripping

18:01 Utvisning Lørenskog D. Rystad 2 minutter for Hekting

Lørenskog starter perioden best og utnytter en Comet feil, Ekberg og Johansen kommer 2 mot 1 og setter inn 0-1 etter 54 sekunder. Comet jobber seg inn i kampen og Gintautas er form i dag! Det eneste som stopper Comet for å utligne er en god Nylen. Lørenskog får en 2 minutter etter at Grønstad setter kølla under skøytene på Rekstad som faller. I dette overtallet får Comet etablert spill, men igjen er Nylen god og Comet får ikke satt inn utligning. Når det er 19 sekunder igjen av utvisningen får Lørenskog enda en utvisning og Comet spiller 5 mot 3 i 19 sekunder. Comet er bare nærmere og nærmere skåring, men får ikke satt pucken i målet. Perioden ender 0-1 til Lørenskog, men Comet er nærme skåring,

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 11 – 9 Lørenskog

20:40 Mål 1-1 Comet A. Laschitza (S. Rekstad, H. Kopperud)

25:54 Mål 2-1 Comet H. Kopperud (S. Rekstad, P. Janneh)

27:22 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Interference

29:06 Mål 3-1 Comet H. Vaglen (U. Cizas)

29:15 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Interference

30:20 Mål 3-2 Lørenskog L. Francke-Enersen (E. Jensen, S. Johansen)

Denne gangen er det Comet som starter perioden best og Laschitza setter inn 1-1 etter en tvers over pasning fra Rekstad! Comet fortsetter å spille bra og Kopperud får med seg pucken fra midtsonen, han kommer seg forbi Lørenskog backen og sender Comet i ledelsen, 2-1! Lørenskog kjemper seg inn i kampen og får ett overtall, her skårer faktisk Comet etter en feil fra Lørenskog, 3-1! Comet har nå snudd kampen helt og leder med to! Noen sekunder senere får Svendsen en 2 minutter og det blir spill 3 mot 5. Comet blir fulltallig, men når det er 55 sekunder igjen av utvisningen setter Lørenskog inn reduseringen. Veldig bra periode av Comet!

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 8 – 7 Lørenskog

42:06 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Tripping

44:21 Mål 4-2 Comet D. Svendsen (T. Bjørklund)

45:56 Utvisning Lørenskog L. Francke-Enersen 2 minutter for Interference

46:57 Mål 5-2 Comet D. Svendsen (U. Cizas, P. Gintautas)

47:41 Mål 6-2 Comet H. Kopperud (H. Plogås, A. Laschitza)

53:15 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Hekting

53:15 Timeout Lørenskog

53:20 Mål 6-3 Lørenskog F. Pedersen (P. Vaakanainen, E. Hult)

54:03 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Goalie interference

54:03 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for mange spillere på is

55:09 Mål 6-4 Lørenskog L. Francke-Enersen (E. Hult, S. Nielsen)

56:29 Utvisning Lørenskog P. Dalen 2 minutter for mange spillere på is

58:54 Utvisning Lørenskog S. Phasookwong 2 minutter for Tripping

59:39 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Usportslig oppførsel

59:39 Utvisning Lørenskog L. Franke-Enersen 2 minutter for Interference

Comet med en kjempegod andre periode gjør at Comet leder med ett mål når tredje starter. Lørenskog får en 2 minutter, men her får ikke Comet utnyttet det kjempe bra. Ikke lenge etterpå setter Svendsen pucken i mål og Comet er foran med to! Litt over minuttet senere får Lørenskog igjen en to minutters utvisning, Svendsen får pucken foran mål og vrir seg elegant foran keeper og dytter pucken i målet, 5-2! Litt under minuttet senere drar Kopperud seg fint inn i slottet og øker Comets ledelse til 6-2! Skaarberg får en 2 minutter, der bruker Lørenskog ikke mer enn 5 sekunder før de reduserer. Det blir en dobbelt utvisning på Comet og vi må spille 3 mot 5, her reduserer igjen Lørenskog til 6-4 og det begynner å bli match igjen! Lørenskog får noen utvisninger, men Comet får ikke satt spikeren i kista. Kopperud er nesten helt igjennom til det åpne buret, men blir tatt, det resulterer bare i en 2 minutter. Comet vinner kampen etter to veldig effektive perioder!