Seier på straffeslag mot Lørenskog!

09:05 Mål 0-1 Comet P. Gintautas

11:00 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for Delay of game

11:57 Utvisning Lørenskog M. Johansen 2 minutter for Hekting

Lørenskog starter denne perioden best og presser Comet hardt de 10 første minuttene. Lørenskog får sendt av gårde ett skudd som går i stanga. Comet er farlige på overganger, men det er når Gintautas får pucken foran mål det smeller! Han setter inn 0-1 og sender de tilreisende fra Halden til himmels. Lørenskog fortsetter å presse Comet i egen sone og de er farlige nærme 2-3 ganger, men Ekeberg tar det som kommer. Rekstad får en 2minutter og 57 sekunder senere får Lørenskog også en 2 minutter. I spill 4 mot 4 er Comet nærme etter at Kopperud snapper opp pucken bak Lørenskogs mål. God periode fra Lørenskog som presser Comet dypt, men Comet forsvarer seg godt.

Skuddstatistikk 1 periode:

Lørenskog 12 – 4 Comet

23:31 Mål 1-1 Lørenskog V. Nazarovs (P. Grønstad, J. Grønstad)

27:03 Mål 2-1 Lørenskog E. Hult (M. Johansen, P. Grønstad)

31:20 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Hekting

32:12 Mål 3-1 Lørenskog E. Hult (E. Lavik, L. Francke-Enersen)

32:45 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Roughing

Lørenskog starter igjen perioden best, presser hardt, gir Comet lite og har mye skudd. Lørenskog kommer 2 mot 1 og setter inn reduseringen, 1-1. Ikke lenge etterpå er det ett skudd i vantet som skifter retning og Ekeberg er utspilt, Hult setter den, 2-1. Comet sliter med å få spillet til å sitte og skaper nesten ingenting. Lørenskog har en kjempe sjanse, men Ekeberg er våken. Kopperud får en 2 minutter for hekting, her øker igjen Hult ledelsen og Lørenskog har nå skåret 3. Comet blir presset dypt og sliter med å få rytme.

Skuddstatistikk 2 periode:

Lørenskog 18 – 3 Comet

03:58 Utvisning Lørenskog M. Johansen 2 minutter for Slashing

05:37 Utvisning Lørenskog J. Grønstad 2 minutter for Hekting

09:12 Utvisning Lørenskog F. Pedersen 2 minutter for Kne-takling

09:32 Mål 3-2 Comet C. Hägg (P. Gintautas, D. Svendsen)

10:28 Mål 3-3 Comet W. Olofsson (S. Rekstad, J. Bugten)

16:44 Utvisning Comet J. Wik 2 minutter for Holding

17:33 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for Interference

Lørenskog med en 2 måls ledelse før tredje periode. Lørenskog har dominert hele kampen, men i tredje periode kommer Comet ut med en helt annen fart! Comet får sjansen i 2 powerplay, men får ikke satt pucken i målet. Alle gode ting er tre! Comet får sjansen i ett tredje overtall der Hägg reduserer til 3-2! Det er nå ett helt annet lag på banen enn i de to første! Olofsson som satt sitt første mål forje kamp setter inn sitt andre! Han fyrer av ett skudd som sniker seg forbi Nylen! Comet har nå utlignet! Comet får to tett utvisninger på slutten av omgangen og må spille 3 mot 5, Comet holder unna og kampen går til sudden. Veldig bra periode av Comet!

Skuddstatistikk 3 periode:

Lørenskog 8 – 15 Comet

Sudden Death

I sudden er det jevnt. Begge lag har 2 skudd på mål, men det ingen er nærme skåring. Kampen skal avgjøres på straffer!

Skuddstatistikk SD:

Lørenskog 2 – 2 Comet

Straffeslag

På straffeslag setter Gintautas og Lasschitza inn pucken! Ekeberg redder alle fem forsøkene til Lørenskog og vi tar 2 poeng med oss hjem til Halden!