Vi taper etter en god kamp mot Lørenskog.

14:47 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Late hit

15:09 Mål 1-0 Lørenskog K. Berg (S. Nielsen, M. Grøsvik)

17:44 Mål 1-1 Comet P. Gintautas (U. Cizas)

Lørenskog med en Ganske så fortjent seier sist disse møttes. Lørenskog med best trykk den kampen og hare egentlig best trykk starten på denne kampen. Lørenskog slipper ikke til Comet lett og har 7 skudd fr Comet får sitt første for dagen. Vaglen pådrar seg en utvisning og som sist kamp viser Lørenskog at de er gode i PP og Berg setter inn kampens første skåring, 1-0 til Lørenskog. Comet fortsetter å jobbe på og når Comet får kommet 2 mot 1 gjør Gintautas ingen feil å reduserer! 1-1. Lørenskog er det beste lage hittil, men kampen er ennå ikke avgjort.

39:21 Utvisning Comet 2 minutter for Delay of game

39:33 Mål 2-2 Lørenskog K. Berg (S. Nielsen, E. Lavik)

1-1 etter første periode er litt imot spillets gang. Lørenskog får demmes første utvisning for kvelden, Comet sliter med å bygge opp spill. Comet får først 1 utvisning for mange spillere på is og like etterpå får Plogås en 2 minutter for hekting. Comet holder unna og rir av seg begge undertalla. Lørenskog får en utvisning og her reduserer Comet eter at Nylen ikke ser hvor pucken detter den, 1-2! Comet henger bra med denne perioden og lar seg ikke knekke like lett som forje periode. Comet får en ganske teit utvisning etter at en Comet spiller skyter pucken over vantet og 2 minutter for Delay of game. Igjen er Lørenskog gode og reduserer like før slutt.

Skuddstatistikk 2 periode:

Lørenskog 12 – 8 Comet

41:17 Mål 2-3 Comet A. Høvik (T. Skaarberg)

54:12 Timeout

55:58 Utvisning Lørenskog K. Berg 2 minutter for Interference

57:48 Mål 3-3 Lørenskog E. Hult (S. Nielsen, K. Thomassen)

Comet var gode i 2 perioden og fortsetter det bra spillet i 3. Skaarberg legger pucken på Nylen som gir retur til Høvik som sender Comet i ledelsen. Perioden er jevn, og Comet holder Lørenskog bra unna. Comet kommer på en overgang der Lørenskogs Berg spiller inn en takling på Gintautas og Lørenskog må spille i undertall når det gjenstår 4 minutter igjen. Som forje kamp disse lagene møttes slipper Comet inn i undertall og Lørenskog har utlignet. Kampen går til SD.

Skuddstatistikk 3 periode:

Lørenskog 10 – 11 Comet

Sudden Death

60:57 Mål 4-3 Lørenskog M. Grøsvik (P. Vaakanainen)

Comet slipper jo inn på slutten av 3 periode og i SD kommer de på en overgang der begge Comet spillerne havner bak mål, Lørenskog kjører framover og setter inn 4-3 målet.