00:29 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for Høy-kølle

03:35 Utvisning Nidaros M. Jonassen 2 minutter for Kryss-takling

05:01 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Slashing

05:01 Utvisning Nidaros S. Valde 2 minutter for Roughing

06:15 Mål 1-0 Nidaros W. Magnusson (D. Hallstrøm)

06:28 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for Interference

08:07 Mål 2-0 Nidaros W. Magnusson (Z. Bodini Schmitt)

10:51 Utvisning Comet T. Bjørklund 2 minutter for Holding

12:21 Utvisning Nidaros W. Magnusson 2 minutter for Tripping

Comet får en tidlig utvisning, noe som Nidaros kan utnytte. Nidaros skaper en del sjanser, men ingen helt farlige. Noen minutter senere kan Comet gå opp i ledelsen da Nidaros får en 2 minutter. Her skaper ikke Comet noe og Nidaros rir av undertallet. Nidaros tar ledelsen etter at det har blitt en dobbel utvisning. Magnusson som hadde hat-trick i går setter inn 1-0. Olofsson takler en spiller ved blue-line og må sette seg grunnet interference, igjen så setter Magnusson pucken i målet og det står 2-0 etter 08:07 spilt. Bjørklund får en 2 minutter, men her skaper ikke Nidaros så mye. Ikke lenge før utvisningen er ferdig får Nidaros en 2 minutter og det er spill 4 mot 4, Comet sliter med å skape sjanser mot ett Nidaros som står høyt.

Skuddstatistikk 1 periode:

Nidaros 14 – 7 Comet

2 Periode

22:04 Mål 2-1 Comet A. Høvik (T. Skaarberg)

29:36 Mål 3-1 Nidaros W. Magnusson (M. Kristoffersen)

34:02 Utvisning Nidaros O. Norberg 2 minutter for Høy-Kølle

36:34 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Interference

37:38 Mål 4-1 Nidaros D. Hallstrøm (M. Kristoffersen, O. Larssen

Comet starter perioden bra med at Høvik setter inn ett ganske bra skudd, 2-1! Comet starter perioden mye bedre enn forje, men Nidaros har noen bra sjanser de også. Magnusson får pucken imellom Comets backer og kommer alene med Ekeberg. Magnusson setter inn sitt tredje mål for dagen. Norberg får en 2 minutter og Comet har sjansen til å redusere, men Comet skaper ingenting i overtall og Nidaros rir igjen av undertallet. Nygård får en 2 minutter og her setter Nidaros inn 4-1 etter pent spill. Comet sliter med å skape sjanser.

Skuddstatistikk 2 periode:

Nidaros 11 – 10 Comet

3 Periode

48:45 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Albue-takling

49:12 Mål 4-2 Comet H. Kopperud (T. Bjørklund)

54:35 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for Roughing

54:35 Mål 5-2 Nidaros D. Hallstrøm (Z. Bodini Schmitt)

55:32 Utvisning Nidaros O. Norberg 2minutter for Tripping

58:43 Mål 6-2 Nidaros D. Hallstrøm (M. Fillingsen)

Comet ligger under med 3 og har en stor jobb foran seg nå i tredje. Comet skaper mere sjanser i tredje, men får ikke satt den i mål. Skaarberg får en 2 minutter og her kan Nidaros legge på til 5-1, men! Det er Comet som reduserer, Koppeud kommer seg inn i sonen og får satt inn 4-2. Nidaros legger på til 5-2 etter bra spill, Comet slipper til Nidaros for lett og da setter de pucken i mål. Nidaros får en 2 minutter og her tar Comet keeper, pucken ligger løst foran Nidaros sitt mål flere ganger, men Nidaros setter pucken i det åpne målet og kampen ender 6-2.