07:38 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for interference

10:24 Utvisning Gjøvik E. From 2 minutter for Slashing

11:42 Mål 0-1 Comet T. Bjørklund (C. Hägg)

18:08 Mål 0-2 Comet H. Kopperud (A. Laschitza, C. Hägg)

Comet starter perioden veldig bra og slipper ikke Gjøvik til noe som helts de første 5 minuttene. Svendsen får en 2 minutter for interference. Gjøvik har noen bra sjanser i overtall, men Høvik tar pucka som kommer. From får en 2 minutter på tiden 10:24, som ofte er det Bjørklund som setter pucka i mål overtall. Dette overtallet er det ingen forandring på, Bjørklund sender ett skudd fra blå og setter inn 0-1! Comet fortsetter å kjøre på, men Gjøvik kommer med inn i kampen. Laschitza finn Kopperud som står åpen foran mål, Kopperud gjør ingen feil og øker ledelsen til 2 mål! De siste 2 minuttene er Gjøvik gode og skaper ett par gode sjanser.

Skuddstatistikk 1 periode:

Gjøvik 8 – 11 Comet

21:01 Utvisning Gjøvik V. Vennstrom 2 minutter for Interference

25:07 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Salshing

29:40 Mål 1-2 Gjøvik V. Vennstrom (L. Zukauskas)

30:48 Timeout Comet

33:40 Utvisning Gjøvik I. Enmarker 5+20 for Fighting

33:40 Utvisning Comet D. Svendsen 5+20 for Fighting

35:52 Mål 1-3 Comet S. Rekstad (H. Vaglen, U. Cizas)

37:59 Utvisning Gjøvik S. Olsen 2 minutter for Hekting

Comet med en bra første periode får en kjempe sjanse tidlig i kampen når Gjøvik får en 2 minutter. Comet får ikke helt spillet til å stemme i overtall. Kopperud får en 2 minutter, Gjøvik er effektive og skaper sjanser, men får ikke satt pucken. Vennestrom setter inn reduseringen, 1-2. Enmarker og Svendsen blir sendt i dusjen etter at de to barket sammen på isen. Vaglen finner Rekstad som står alene foran mål og setter inn Comets tredje mål for dagen! Gjøvik får en avventet utvisning og Comet spiller 6 mot 5 lenge, skaper noen farlige sjanser, men ingen mål. Det blir heller ingen mål i overtallet. Comet med grei kontroll hele perioden, men Gjøvik har hatt en del farlige sjanser.

Skuddstatistikk 2 periode:

Gjøvik 5 – 8 Comet

55:13 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Slashing

57:36 Utvisning Gjøvik A. Thomas 2 minutter for usportslig oppførsel

57:36 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Roughing

59:27 Mål 1-4 Comet H. Kopperud (T. Bjørklund)

Comet med en 2 måls ledelse til tredje periode. Comet fortsetter å dominere store deler av kampen. Plogås får en 2 minutter og Comet skal ut i undertall. Gjøvik får noen skudd på mål, men Comet er gode i undertall og rir det av seg. Gjøvik har ett skudd som går på undersiden av tverrligger og ut. Like etterpå har Comet en kjempe sjanse og pucken ligger åpen rett foran målet. Det blir en dobbel utvisning når dommeren blåser for en offside. Gjøvik spilleren skyter etter at det er blåst, noe som Laschitza ikke er glad for. Gjøvik tar keeper og det er spill 5 mot 4. Kopperud får tatt pucken i egen sone og kommer seg alene mot det åpne målet, kampen ender 1-4!