00:27 Utvisning Gjøvik L. Zukauskas 2 minutter for mange spillere på is.

01:14 Mål 1-0 Comet T. Bjørklund (U. Cizas, D. Svendsen)

04:57 Utvisning Gjøvik V. Vennstrom 2 minutter for mange spillere på is.

15:02 Utvisning Gjøvik U. Løvdal 2 minutter for Holding

19:17 Mål 1-1 Gjøvik F. Dahl (S. Olsen, A. Thomas)

Kampen starter med at Gjøvik får en lagstraff grunnet for mange spillere på is. Her er Comet effektive og Bjørklund setter pucken i mål fra nesten blå linja, 1-0! Comet har tatt styringa i kampen og setter opp tempoet. Johansson har mye bra redninger og holder Gjøvik inne i kampen de første minuttene. Gjøvik får igjen en 2 minutter grunnet for mange spillere på is. Her får ikke Comet pucken til å gå fort nok til å skape noen kjempe sjanser. Gjøvik er mer inn i matchen nå, men Høvik tar det som kommer enkelt. Løvdal for en 2 minutter for holding og her kan Comet gå opp i en 2 måls ledelse, men får ikke pucken til å gå raskt nok. Med 43 sekunder igjen kommer Gjøvik 2 mot 1 og setter inn reduseringen.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 15 – 8 Gjøvik.

25:57 Mål 2-1 Comet D. Svendsen (A. Høvik)

29:31 Mål 3-1 Comet A. Laschitza (H. Kopperud, C. Hägg)

29:46 Mål 3-2 Gjøvik I. Enmarker (M. Ekklund)

31:08 Utvisning Gjøvik S. Olsen 2 minutter for Interference

35:40 Utvisning Gjøvik V. Vennstrom 2 minutter for Tripping

39:09 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Hekting

39:27 Mål 3-3 Gjøvik S. Vedum-Kjelss (V. Vennstrom)

Comet med en bra første periode er ganske passive i andre. Gjøvik presser Comet dypt og Comet sliter med å få kontroll på pucken i Gjøviks sone. Etter nesten 6 minutter spilt finner Høvik, Svendsen på bakerste som sender Comet tilbake i ledelsen! Comet er mer med nå og skaper litt mer sjanser. Laschitza øker ledelsen til 3-1! 14 Sekunder senere i oppspillet mister Comet pucken og Gjøvik kontrer, Enmarker gjør ingen feil og reduserer for Gjøvik. Gjøvik får 2 utvisninger til i perioden, men Comet får ikke satt pucken i målet i noen av de powerplayene. Med 51 sekunder igjen får Comet sin første utvisning for kampen, Gjøvik gjør ingen feil og utligner med 33 sekunder igjen.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 14 – 9 Gjøvik

05:56 Mål 3-4 Gjøvik U. Løvdal (I. Enmarker)

07:20 Utvisning Gjøvik F. Dahl 2 minutter for Høy-kølle

12:10 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Interference

17:38 Mål 3-5 Gjøvik A. Thomas (D. Stensrud)

17:58 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Slashing

Comet med en dårlig midt periode starter dårlig også i tredje. Gjøvik tar ledelsen etter nesten 6 minutter spilt. Comet sliter med å få til spillet de hadde i første periode. Gjøvik får en 2 minutter og Comet kan redusere, men sliter med å skape noe. Comet tar keeper med litt under 3 minutter igjen, Gjøvik setter kampens siste mål i det tomme buret, 3-5.