FØLG OSS:

TanumStrand ny samarbeidspartner

Comet og TanumStrand har Torsdag morgen inngått en samarbeidsavtale

Cathrine Laursen i TanumStrand har følgende å si om samarbeidet:

Vi på TanumStrand er ny og stolt partner med Comet. Vi ser frem til flere spennende möteplasser og bidrar mer en gjerne til å bygge opp Comet sitt nettverk. Vi har fått mye ut av våre samarbeid med andre klubber og ser det store potensialet i Comet og med deres allerede bra samarbeidspartnere.

Sindre har allerede tatt oss godt imot i klubben. Vi gleder oss til samling hos oss i april, hvor vi får mulighet til å läre hverandre å kjenne samt hjelpe hverandre til mer aktivitet og business. Under denne samlingen lover vi faglig påfyll fra klubben og partnere, mingling, nydelig mat og selvfölgelig sosialt i våre vakre omgivelser ved havet. Ser frem til å treffe dere alle i nettverket og önsker Comet lykke til videre i sesongen

Sindre Hov Johnsen er også positivt til det nyingåtte samarbeidet:

I sponsormarkedet er det økende etterspørsel etter møtepunkter, og gode nettverkssamlinger slik at partnerbedrifter kan knytte bånd og skape relasjoner med hverandre. Dette har vi merket både blant eksisterende partnere, og potensielle partnere.

Det har derfor vært viktig for oss å finne en partner som allerede er gode på dette området, og som kan bistå oss med utviklingen av våre samlinger.

Vi har vært i kontakt med flere potensielle aktører, til å bistå oss med utviklingen av B2B-eventer, og kan nå gledelig presentere samarbeidet med TanumStrand etter flere gode møter med Cathrine Laursen i Tanum. TanumStrand har gode referanser i andre idrettsklubber, og de har blant annet et samarbeid med Sarpsborg 08, Sandefjord og IFK Göteborg.

Vi vil blant annet arrangere en partnersamling hos TanumStrand etter endt sesong, med fokus på faglig innhold tilpasset vårt nettverk, og kontaktknytting. Dette blir et godt supplement til frokostmøtene vi allerede arrangerer her i Halden, i tillegg til flere spennende aktiviteter det planlegges for i tiden som kommer!

Vi gleder oss til å sette i gang, og ser frem til et langt og godt partnerskap med TanumStrand!

 

TanumStrand – By the Sea | Hotell, SPA och konferens på Västkusten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *