01:53 Mål 1-0 Haugesund T. Malmberg (A. Egidius, E. Mattsson)

02:12 Mål 2-0 Haugesund R. Litaunieks (P. Åman)

04:30 Mål 2-1 Comet D. Trnavsky (T. Bjørklund, H. Kopperud)

08:54 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Charging

08:54 Utvisning Haugesund D. Nilsson 2 minutter for Roughing

11:07 Utvisning Haugesund F. Såsser 2 minutter for Slashing

14:10 Utvisning Haugesund R. Warging 2 minutter for Høy-kølle

16:09 Mål 2-2 Comet T. Bjørklund (H. Kopperud, A. Laschitza)

16:38 Utvisning Haugesund P. Åman 2 minutter for Tripping

18:02 Mål 2-3 Comet P. Gintautas (U. Cizas)

18:02 Utvisning Haugesund F. Såsser 2 minutter for Hekting

19:12 Utvisning Comet 2 minutter for mange spillere på is.

Comet har vunnet 2 av 3 denne helgen, men det er Haugesund som starter best. Haugesund skårer 2 mål før det har gått 3 minutter. Comet henger ikke med og Haugesund har fått en kjempe start. Comet prøver å skape sjanser og får det til, men skudda går utenfor. Bjørklund skyter på mål og Trnavsky styrer pucken inn og Comet har redusert, 2-1! Kampen i går var preget av utvisninger, det blir en utvisning til begge lag etter at det oppstår gruff etter at Kristiansen sender Nilsson i bakken! Comet får enda ett powerplay, igjen så setter Bjørklund pucken i mål fra blå, 2-2! Åman får en 2 minutter, Gintautas drar seg fint inn i sonen og runder keeper, Comet har snudd kampen, 2-3! Idet Comet skårer får Haugesund en 2 minutter, litt over minuttet senere får også Comet en 2 minutter grunnet for mange spillere på is. Comet starter i undertall i andre periode.

Skuddstatistikk 1 periode:

Haugesund 8 – 15 Comet

2 Periode

29:00 Mål 2-4 Comet H. Vaglen (D. Trnavsky)

29:41 Mål 2-5 Comet P. Gintautas (S. Isachsen, D. Nygård)

31:16 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Hekting

33:10 Utvisning Haugesund R. Warging 2 minutter for Slashing

33:58 Mål 2-6 Comet U. Cizas (S. Rekstad, P. Gintautas)

36:30 Mål 2-7 Comet A. Høvik (D. Svendsen)

38:53 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Slashing

Comet med en dårlig start på første periode får en mye bedre start på andre. Vaglen setter inn Comets fjerde for kampen, og Comet har god kontroll på kampbildet nå. Bare 41 sekunder senere setter Gintautas inn Comets femte og Haugesund henger ikke med på tempoet til Comet! Skaarberg får en 2 minutter og Haugesund har en stor mulighet til å komme 2 mål bak, men Comet forsvarer seg godt og tetter igjen bak! På tiden 33:10 får Comet ett PP og her setter Cizas inn 2-6! Haugesund skaper litt flere sjanser nå, men det er Comet som skårer! Svendsen og Høvik kommer to mot en og det er sist nevnte som setter pucken inn på direkte fra Svendsen, 2-7! Laschitza får en 2 minutter og Haugesund har ett lite håp om redusering, men det er Comet som er nærmest skåring! Vaglen kommer alene mot Meling, men Meling tar skuddet. Veldig effektiv periode av Comet!

Skuddstatistikk 2 periode:

Haugesund 5 – 12 Comet

3 Periode

49:20 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Hekting

50:06 Utvisning Haugesund M. Lund 2 minutter for Slashing

53:25 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Høy-kølle

53:52 Mål 3-7 Haugesund R. Warging (D. Nilsson)

54:09 Mål 3-8 Comet D. Trnavsky

57:06 Utvisning Haugesund T. Malmberg 2 minutter for Albue-takling

57:06 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Roughing

Comet med en god andre periode og en trygg ledelse før siste. Trnavsky får en 2 minutter og Haugesund har sjans til og få ett mål, men skaper ikke mye. Comet får en 2 minutter og her skårer Warging, 3-7. Bare noen sekunder senere får Comet straffe og Trnavsky setter inn sitt andre mål for dagen! Comet rir på ledelsen sin og vinner alle helgens kamper!