Dårlig periode som ødelegger hele kampen.

01:13 Mål 0-1 Lørenskog M. Ekberg (K. Skjervold, J. Grøndahl)

04:22 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Interference

05:15 Mål 0-2 Lørenskog D. Aas-Larsen (L. Francke-Enersen, K. Berg)

07:23 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Interference

08:23 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Delay of game

09:04 Utvisning Comet 2 minutter for Delay of game

10:05 Mål 0-3 Lørenskog D. Aas-Larsen (E. Lavik, J. Grøndahl)

13:53 Utvisning Lørenskog V. Indrelid 2 minutter for Holding

19:31 Mål 0-4 Lørenskog E. Lavik (P. Dalen)

Lørenskog tar styringa fra start, Ekberg setter inn 0-1 etter 1 minutt og 13 sekunder spilt. Lørenskog fikk en pang start og hindrer Comet til og få til noe spill. Svendsen får en 2 minutter og Lørenskog har sjans til å øke ledelsen. Lørenskog er effektive og legger på til 0-2. Comet fortsetter det dårlige spillet og pådrar seg mye utvisninger. Comet har 3 spillere utvist og Lørenskog legger på til 0-3, Ikke ufortjent. Comet kommer mer med i kampen lengre ut i perioden, men sliter med å skape noen veldig farlige sjanser. 0-4 kommer etter at Lørenskog utnytter Comet feil i egen sone. Veldig svak periode av Comet.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 8 – 12 Lørenskog

21:28 Utvisning Lørenskog J. Grøndahl 2 minutter for Interference

34:26 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Slashing

36:13 Utvisning Lørenskog D. Aas-Larsen 2 minutter for Interference

38:28 Mål 1-4 Comet H. Vaglen (D. Trnavsky, T. Skaarberg)

38:59 Utvisning Lørenskog D. Rystad 2 minutter for Tripping

Lørenskog fortsetter det gode spillet, men får en tidlig utvisning. Comet sliter med å skape farlige sjanser. Comet får en 2 minutter, Lørenskog har ett skudd i tverrligger, nærmere komme rikke Lørenskog. Comet får igjen powerplay, men får ikke uttelling. Bare noen sekunder etter at overtallet er ferdig setter Comet inn reduseringen. Trnavsky drar seg pent inn bak backene til Lørenskog og finner Vaglen, 1-4! På slutten av perioden får Lørenskog en utvisning og Comet har sjansen.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 11 – 7 Lørenskog

47:13 Utvisning Lørenskog M. Johansen 2 minutter for Roughing

55:54 Mål 2-4 Comet T. Bjørklund (S. Rekstad, D. Nygård)

58:30 Mål 2-5 Lørenskog K. Berg (K. Skjervold)

59:51 Mål 2-6 Lørenskog V. Nazarovs

Comet klarer ikke å utnytte det overtallet de starter tredje periode med. Comet er tøffe i duellene og prøver alt de kan, men får ingen uttelling. Bjørklund tar med seg pucken inn i offensiv sone og fyrer av ett skudd som sniker seg inn, 2-4 og det er match igjen! Comet tar keeper i håp om å få flere skåringer, men det skjer ikke. Lørenskog skårer to ganger i det åpne buret og vinner kampen fortjent.