FØLG OSS:

Løken Bugten blir grønn!

Den unge backen fra Sarpsborg har skrevet en avtale ut denne sesongen og neste

Jesper er en ung, hardtarbeidende spiller som er skøytesterk og har et godt blikk for spillet.

Han kommer til oss fra spill i Sparta både på A-laget og deres u20 lag.

Martin Engebretsen er fornøyd med signeringen av enda en back:

: En spiller vi kjenner godt til fra denne sesongen. En ung, seriøs gutt som har glidd veldig godt inn i gruppa. Sterk på skøytene og god toveis. Vi gleder oss til å se Jesper fortsette sin utvikling i grønt.

Fredrik Glader:

En spelare som vi känner väl från samarbetet med Sparta. Spelat några matcher med oss under denna säsong. Han är en spännande ung spelare med bra skridskoåkning och ser spelet bra både offensivt och defensivt.

Jesper Løken Bugten selv har følgende å si om signeringen

Kommer til comet for å utvikle meg videre, hjelpe laget til å nå et opprykk og bidra med fart i spillet. Jeg føler jeg kan hjelpe laget i både offensiv og defensiv sone, jeg er en spillende back som flytter puck fort. Håper jo selvfølgelig på et opprykk, det hadde vært kult. Jesper vil bære nummer 63, sponset av Restaurant Bryggekanten. Vi gleder oss til resten av sesongen med Jesper på laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *