FØLG OSS:

Ny forward på plass!

28-åringen Daniel Trnavsky har idag skrevet under for Comet. 

Daniel kommer senest fra spill i Stjernen sesongen 20/21. Han har vært ute med en skade, som gjør at han ikke har kunnet spille kamper så langt denne sesongen. Han har trent regelmessig på is, og fikk endelig klarsignal fra  medisinsk personell til å spille kamper på Fredag. Daniel er kjent som en ekstremt rask spiller, med god fysikk  og et godt skudd.

Hovedtrener Fredrik Glader har følgende å si om signeringen:

Otroligt kul att en spelare som Daniel med sin erfarenhet väljer att komma till Comet. Han har fokuserat på rehab under denna höst och fått bygga upp sig på ett bra sätt. Daniel kommer bidra både offensivt och defensivt med sin fart och hårda arbete. En spelare som är stark på pucken och hotfull med sitt skott.

Sportssjef Martin Engebretsen:

Nok en spiller med god erfaring fra høyeste nivå i Norge. En spiller med et enormt tempo, hardtarbeidende som alltid gir 100% og han kommer til å bidra offensivt for oss. Daniel selv er glad for at kontrakten med klubben er underskrevet

Trnavsky har følgende å si om signeringen med Comet:

Etter skadeopoholdet er jeg 100% klar for å endelig spille hockey igjen. Det å få klarsignal fra fysio om at jeg er klar for kamper igjen gjorde at 10 kg letta fra mine skuldrer jeg gleder meg stort til å komme tilbake til det jeg liker aller mest, nemlig å spille hockey. Det å komme til Comet blir gøy, håper jeg kan være med på å bidra positivt, supporterene kan forvente mye fart og forhåpentligvis et par gode mål!

Daniel starter treningen med laget allerede på dagens trening, og blir med laget til Haugesund på Torsdag. Daniel vil bære draktnummer 21, og hans personlige sponsor vil være Sparebank 1 Østfold Akershus

Vi ønsker Daniel hjertelig velkommen til Comet!

 

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *