FØLG OSS:

Nysignering

Alexander Kristiansen er klar for Comet!

Alexander Kristiansen er en 24 år gammel solid, defensiv back med gode fysiske egenskaper. Alexander kommer senest fra spill i Manglerud Star, der han har vært i 6 sesonger. Til tross for sin unge alder har han solid erfaring fra spill i Fjordkraft-ligaen med 210 matcher over 6 sesonger.

Sportssjef Martin Engebretsen og trener Fredrik Glader er glad for å kunne presentere denne signeringen mandag kveld:

Det føles bra å sterke defensiven med en solid back med god erfaring fra Fjordkraftligaen, nå på tampen av sesongen. I Alexander får vi en uredd spiller som ikke viker unna i noen nærkamper. Vi har vært i dialog med Alexander ved flere anledninger, så når sjansen bød seg nå så passet det bra. Med Alexander inn så styrker vi laget defensivt inn mot avslutningen av sesongen, han drar også med seg viktig erfaring inn i gruppa. Vi kommer til å gå kjapt i dialog med Alexander for spill i grønt også neste år.

Kristiansen selv har følgende å si om signeringen:

Hørt mye godt om Comet, virker som et veldig bra lag som skal krige seg opp til Fjordkraft ligaen, jeg kan bidra med fysisk spill, skøytesterk spiller med ett godt skudd, håper på kval spill som går hele veien med ett opprykk.

Alexander kommer til Halden og starter treningen med oss allerede imorgen, og blir med laget til Haugesund i helgen. Han vil bære draktnummer 6 med Flis og Malerservice som personlig sponsor. Vi gleder oss til å ta imot Alexander, velkommen til Comet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *