07:54 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for Holding

08:54 Utvisning Furuset W. Hallden 2 minutter for Hekting

09:06 Mål 1-1 Furuset T. Henriksen (M. Sebastiansen)

13:29 Utvisning Furuset D. Bogdziul 2 minutter for Tripping

18:14 Mål 2-1 Furuset L. Nevala (W. Hallden)

Perioden starter jevnt, men det er Comet som tar ledelsen etter at Furuset satt press på Comet tidlig. Cizas fanger opp returen til Gintautas, han gjør ingen feil og pirker inn 0-1! Furuset fortsetter å presse Comet og er farlig frempå flere ganger. Olofsson får en 2 minutter for holding, ikke lenge etterpå får en Furuset spiller 2 minutter for tripping, det blir spill 4 mot 4. Furuset fanger opp pucken i slottet og setter inn reduseringen. Comet skaper sjanser, men får ikke satt de. Furuset tar ledelsen etter at Comet tar ett bytte som Navala utnytter og kommer alene mot keeper.

Skuddstatistikk 1 periode:

Furuset 8 – 14 Comet

20:24 Utvisning Furuset L. Nevala 2 minutter for Tripping

21:48 Mål 2-.2 Comet H. Kopperud (U. Cizas)

23:27 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Roughing

29:48 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for Slashing

34:52 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Slashing

36:58 Utvisning Furuset W. Hallden 2 minutter for Slashing

Andre periode starter jevnt den også. Furuset må tidlig ut i undertall, her er Comet effektive og setter inn reduseringen, 2-2! Comet må ut i undertall, men Comet klarer å holde unna. Furuset er farlig frempå og har ett skudd som treffer stanga. På tiden 36:58 får Comet PP, Comet skaper mye sjanser, men får ikke satt de. Enda en veldig jevn periode med mye sjanser.

Skuddstatistikk 2 periode:

Furuset 11 – 10 Comet

44:17 Mål Furuset 3-2 L. Nevala (A. Bockelie)

49:48 Mål Furuset 4-2 W. Hallden (D. Bogdziul, L. Nevala)

53:40 Mål Furuset 5-2 L. Nevala (W. Hallden)

55:43 Mål Furuset 6-2 W. Hallden (D. Bogdziul)

57:21 Utvisning Furuset S. Desmot 2 minutter for Hekting

57:44 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Slashing

Comet kommer best ut i siste periode og presser Furuset gra, men Furuset har ett skudd som sniker seg inn og Furuset har igjen tatt ledelsen i kampen. Comet sliter med å få skapt de store sjansene. Furuset er veldig effektive og stopper ikke før det står 6-2. Furuset har dominert de siste 10 minuttene av perioden. Furuset vinner kampen etter en veldig god tredje periode.