08:41 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Interference

10:11 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Slashing

10:11 Utvisning Haugesund D. Wågsæther 2 minutter for Interference

11:03 Utvisning Haugesund K. Kallonen 2 minutter for Tripping

11:53 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Interference på keeper

15:46 Utvisning Haugesund R. Litaunieks 2 minutter for Slashing

17:39 Mål 0-1 Comet P. Gintautas (S. Rekstad, U. Cizas)

18:18 Utvisning Haugesund R. Warging 2 minutter for Slashing

Comet starter kampen bra og har mye tempo. Comet har en kjempe sjanse, men Sivertsen redder. Haugesund er farlig frempå ved en anledning, men herfra er det Comet som styrer Laschitza får en 2 minutter og Haugesund kan ta ledelsen, Haugesund skaper ikke veldig og sliter med å komme ut av egensone. Cizas mener han blir felt i Haugesund sin sone, men det blir ingenting, isteden får Cizas en 2 minutter for slashing når han tar hevn. Wågsæther for også en 2 minutter i den situasjonen. Comet styrer spillet, men alle skuddene går utenfor. Litaunieks får en 2 minutter og Comet får etablert spill. Rekstad finner Gintautas som står klar til å skyte, Gintautas sender Comet i ledelsen, 0-1! Bra periode av Comet, men unødvendige utvisninger.

Skuddstatistikk 1 periode:

Haugesund 4 – 11 Comet

21:50 Mål 0-2 Comet H. Vaglen (T. Skaarberg, A. Kristiansen)

25:30 Mål 0-3 Comet D. Svendsen (H. Plogås)

26:51 Mål 0-4 Comet A. Kristiansen (H. Kopperud, D. Trnavsky)

33:06 Utvisning Haugesund D. Nilsson 2 minutter for Holding

33:56 Mål 0-5 Comet H. Vaglen (D. Trnavsky, H. Kopperud)

34:17 Mål 0-6 Comet D. Svendsen (P. Gintautas, U. Cizas)

38:23 Utvisning Haugesund R. Warging 2+2 for Roughing

38:23 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for Roughing

38:49 Mål 0-7 Comet H. Vaglen (D. Trnavsky, A. Laschitza)

39:23 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Høy-kølle

Comet starter perioden bra og Vaglen legger på til 0-2 etter nesten 2 minutter spilt! Svendsen plukker opp pucken i midtsonen, tar den med seg tilbake i egensone og tar den hele veien fram til Haugesund sitt mål og setter inn 0-3! Nydelig solo mål fra Svendsen der. Kristiansen legger på til 0-4 like etterpå, ett pent skudd fra blå som sniker seg inn. Comet får ett overtall, her pirker Vaglen inn sin andre skåring for kvelden. Comet kommer 3 mot 1 og Svendsen får æren av å sette inn Comet sitt sjette mål for kvelden. Med nesten under 1 minutt igjen å spille setter vaglen inn sitt tredje for kvelden! Veldig effektiv periode av Comet!

Skuddstatistikk for 2 periode:

Haugesund 5 – 25 Comet

54:35 Mål 0-8 Comet P. Gintautas

56:55 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Tripping

58:10 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Charging

Comet med en veldig effektiv andre periode fortsetter å kjøre på. Comet setter ned tempoet og bare rir på ledelsen. Haugesund skaper heller ingen farlige sjanser. Gintautas snapper pucken fra en Haugesund spiller i offensiv sone og limer pucken i nærmeste krysset, 0-8! Kristiansen får en 2 minutter for tripping, nesten 2 minutter senere får Plogås en 2 minutter og det blir spill 3 mot 5. Haugesund skaper ingenting og Comet vinner kampen 0-8!