04:28 Mål 0-1 Comet D. Nygård (D. Svendsen)

13:01 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Kryss-takling

15:35 Utvisning Comet D. Svendsen 2minutter for Roughing

15:55 Mål 1-1 Lørenskog K. Berg (P. Vaakanainen, J. Grøndahl)

19:11 Mål 1-2 Comet P. Gintautas (A. Kristiansen, S. Rekstad)

19:58 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Interference

Comet starter kampen bra og tar styring fra start. Svendsen drar seg rundt mål og finner Nygård på bakerste, 0-1 på tiden 04:28! Comet skaper veldig mye og har ett skudd som går i tverrligger. Lørenskog kommer alene med keeper, men Ekeberg er god og tar den med snappen! Skaarberg får en 2 minutter for en kryss-takling, Lørenskog har flere store sjanser i PP, men får ikke satt de. Ikke lenge etter utvisningen er ferdig må Comet igjen spille undertall. Her setter Lørenskog pucken etter bare 20 sekunder spilt, 1-1. Kampen svaier begge veier, men det er Comet som har skapt de farligste sjansene. Comet går igjen opp i ledelsen etter at Gintautas får satt returen fra Kristiansen etter ett skudd fra dropp. På tampen av perioden må Comet igjen spille undertall. God periode fra Comet.

Skuddstatistikk 1 periode:

Lørenskog 12 – 10 Comet

21:26 Mål 2-2 Lørenskog K. Berg (J. Grøndahl, D. Aas-Larsen)

30:30 Mål 2-3 Comet P. Ginatutas (T. Bjørklund)

33:00 Mål 3-3 Lørenskog K. Skjervold (P. Vaakanainen)

34:39 Utvsining Comet A. LAschitza 5+match for usportslig oppførsel

39:14 Mål 4-3 Lørenskog E. Lavik (P. Vesterheim, E. Hult)

39:48 Utvsining Lørenskog L. Francke-Enersen 2 minutter for slashing, straffeslag

39:48 Straffeslag Comet P. Gintautas ikke mål.

Comet starter i undertall, like etterpå setter Kevin Berg inn reduseringen fra blå. Perioden starter jevnt, men Lørenskog skaper litt flere sjanser. Gintautas tar en leken dragning og setter inn 2-3! bare 2 minutter og 30 sekunder senere får Lørenskog pirka inn reduseringen, 3-3. Like etterpå skjer det en situasjon der en Comet spiller blir liggende. Laschitza velger og ta igjen og det ender med at han blir sendt i dusjen og Lørenskog skal spille i overtall i 5 minutter. Når overtallet nesten er ferdig, går Lørenskog opp i ledelsen, 4-3. Ikke lenge etterpå er Comet alene med keeper, det blir delt ut straffeslag, her bommer Gintautas og Lørenskog leder etter 2 perioder.

Skuddstatistikk 2 periode:

Lørenskog 18 – 11 Comet

42:22 Mål 4-4 Comet D. Svendsen (S. Isachsen, D. Nygård)

42:58 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Hekting

44:53 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Tripping

46:30 Utvisning Lørenskog J. Grøndahl 2 minutter for Hekting

51:11 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Hekting, straffeslag

51:12 Straffeslag Lørenskog M. Ekberg ikke mål

Comet setter inn reduseringen etter at Svendsen setter inn returen fra Isachsen. Comet fortsetter å ta en del utvisninger, men Lørenskog får ikke satt pucka i mål. Lørenskog utnytter ett feil bytta fra Comet og Kopperud må ta en hekting, det ender i straffeslag og her redder Ekeberg. Lørenskog med flere gode sjanser, men får aldri satt pucken i mål. Perioden ender 0-1 til Comet og kampen går til sudden.