04:16 Mål 1-0 Comet S. Rekstad (H. Holme, A. Laschitza)

07:25 Mål 2-0 Comet J. Lilleberg (A. Høvik, P. Gintautas)

09:03 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Tripping

10:37 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Hekting

11:15 Mål 2-1 Furuset K. Wold (D. Bogdziul, W. Hallden)

16:32 Utvisning Furuset M. Opsahl 2 minutter for Hekting

Comet starter kampen bra, Comet legger press på Furuset. Etter litt over 4 minutter spilt klarer Rekstad å pirke inn returen som Furuset sin keeper gir. Comet styrer det som skjer på isen nå, men Furuset har noen skudd, men Høvik redder. Lilleberg fanger opp pucken på blå og fyrer av i slottet, pucken går stang inn og det står 2-0 på tavla! Skaarberg drar på seg en 2 minutter og Furuset har sjans til å redusere, 1 minutt og 34 sekunder senere får Comet igjen en 2 minutter. Comet holder unna en stund, men Furuset setter inn 2-1. Comet er nærme å øke ledelsen sin, men får ikke skudda på mål. God periode av Comet, men Furuset kommer mer og mer inn i kampen.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 7 – 10 Furuset

23:04 Mål 3-1 Comet T. Skaarberg (D. Svendsen)

24:00 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Tripping

24:11 Mål 3-2 Furuset W. Hallden

26:53 Utvisning Furuset E. Hopen 2 minutter for Slashing

Furuset starter perioden best og presser Comet. Furuset har 2 skudd som går i tverrliggeren. Comet får etablert spill i Furuset sin sone, Svendsen gir pucken til Skaarberg som står helt åpen. Skaarberg fyrer av ett skudd som går rett i krysset, 3-1! Comet øker ledelsen, litt mot spillets gang, men fortjent. Cizas får en litt unødvendig 2 minutter og Comet må ut i undertall. Hallden får pucken ved målet og vrir seg inn foran Høvik. Hallden setter inn reduseringen, 3-2. Furuset styrer mye av spillet og Comet er presset hardt i egen sone. Comet får ett powerplay og har ett skudd i tverrliggeren. Comet kommer mer inn i utover perioden, men får ikke utteling.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 7 – 12 Furuset

41:06 Mål 4-2 Comet U. Cizas (P. Gintautas, S. Isachsen)

45:04 Utvisning Furuset L. Nevala 2 minutter for Tripping

46:44 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Interference

48:00 Mål 4-3 Furuset L. Nevala (D. Bogdziul, W. Hallden)

49:47 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Tripping

51:34 Utvisning Furuset D. Bogdziul 2 minutter for Tripping

54:40 Mål 5-3 Comet S. Rekstad (D. Nygård, A. Laschitza)

58:05 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Tripping

59:34 Mål 5-4 Furuset D. Bogdziul (W. Hallden, M. Sebastiansen)

Comet starter perioden bra! Comet øker ledelsen etter at Cizas drar seg inn i sonen og øker ledelsen etter 1 minutt. Comet styrer mye av spillet og Furuset skaper ikke veldig mye. Furuset pådrar seg en to minutter, ikke lenge etterpå får Skaarberg også en to minutter og det blir spill 4 mot 4. Når Furuset sin 2minutter er ferdig setter Nevala pucken i krysset og reduserer for Furuset. Kopperud får en 2 minutter og ikke lenge etterpå får også Furuset en utvisning. Comet skaper ikke veldig mye, men Rekstad sender Comet tilbake i en 2 måls ledelse med ett backhand skudd som sniker seg bak keeper. Cizas ryker på en 2 minutter, noe ingen i Halden ishall er glad for grunnet det ser ut som en diving. Furuset gjør som de har gjort hele kampen, setter inn mål i overtall. Furuset tar keeper, men får aldri utlignet.