1-1 i kamper!

15:00 Mål 1-0 Comet U. Cizas (T. Bjørklund, D. Trnavsky)

15:17 Utvisning Lørenskog A. Lindstrøm 2 minutter for Tripping

17:03 Mål 2-0 Comet D. Svendsen (T. Bjørklund, U. Cizas)

Sist kamp ble ett flaut tap for Comet, og Comet har alt å vinne. Comet starter best og har mye bra sjanser. Nylen står på huet og tar alle puckene som kommer. Lørenskog er nærme flere ganger, Ekeberg tar en ordentlig tv redning når Lørenskog tar en tvers over pasning, nærmere kommer ikke Lørenskog. 1-0 sitter etter at Cizas fyrer av ett skudd i slottet som sniker seg inn! Bare 17 sekunder senere får Lørenskog en utvisning og Comet kan gå opp i 2-0. Comet får etablert spill og har ett par bra skudd. Bjørklund fyrer av fra blå og Svendsen er på den, 2-0! Comet øker og har tatt grep om kampen! Veldig god periode fra Comet.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 12 – 8 Lørenskog

21:38 Mål 2-1 Lørenskog P. Vaakanainen (E. Lavik)

23:49 Utvisning Lørenskog V. Nazarovs 2 minutter for Tripping

24:44 Mål 3-1 Comet P. Gintautas (T. Bjørklund, D. Trnavsky)

27:45 Utvisning Lørenskog V. Inderlid 2 minutter for Hekting

31:12 Utvisning Løresnkog E. Hult 2 minutter for Interference

31:38 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Roughing

35:51 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Delay of game

38:51 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Holding

Lørenskog reduserer tidlig i perioden og setter ett støkk i Comet. Comet senker ikke tempo for den grunn og kjører på. Comet med enda ett powerplay, her setter Gintautas inn ett slagskudd som hele hallen hørte, 3-1! Lørenskog begynner å bli frustrerte og pådrar seg flere utvisninger, men Comet får ikke satt pucken i mål, selv om det er nærme! Comet starter tredde periode i undertall i 51 sekunder.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 9 – 7 Lørenskog

40:23 Mål 3-2 Lørenskog P. Vaakanainen (K. Berg, L. Francke-Enersen)

41:39 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Interference

49:32 Mål 4-2 Comet S. Rekstad (P. Gintautas, H. Kopperud)

51:26 Mål 4-3 Lørenskog P. Vaakanainen (L. Francke-Enersen, J. Grøndahl)

Comet med en 2 måls ledelse før tredde blir minska ganske fort. Lørenskog reduserer etter 23 sekunder ut i tredje, Berg skyter på mål og Vaakanainen styrer inn pucken. Ikke lenge tar Svendsen en unødvendig utvisning og Lørenskog kan utligne før det har gått 2 minutter. Det skjer aldri og Comet rir av! Comet jobber steinhardt, men Lørenskog presser Comet til å gjøre feil. Gintautas finner Rekstad som setter inn Comets fjerde og Comet er igjen foran med 2! Bare noen minutter senere reduserer Lørenskog igjen og det er match! Lørenskog tar keeper og spiller det siste minuttet med 6 mot 5, Lørenskog klarer aldri å sette pucken bak Ekeberg og Comet vinner play-ins andre kamp!