FØLG OSS:

Billetttinformasjon vedrørende kvalspill

Da er det klart at IK Comet Halden Elite skal spille kvalifisering til Fjordkraft ligaen.

Comet skal spille sine kamper som følger:

Lørdag 12. mars kl 16:00 hjemme mot Manglerud Star Elite

Torsdag 17. mars kl 19:00 hjemme mot Grüner

Lørdag 19. mars kl 16:00 borte mot Narvik

Torsdag 24. mars kl 19:00 borte mot Manglerud Star Elite

Tirsdag 29. mars kl 19:00 borte mot Grüner

Torsdag 31. mars kl 19:00 hjemme mot Narvik

Billettpriser i kvalifiseringsspillet er som følger:

Voksne Kr: 200,- Honnør/Student kr: 150,-

Barn u16 Kr: 100,-

I tillegg vil vi selge en pakke for alle 3 kampene, så hvis du skal på alle tre kampene er prisene som følger:

Voksne Kr: 550,-

Honnør/Student Kr: 350,-

Barn u16 Kr: 250,-

Billettene blir lagt ut for salg på Ticketmaster i løpet av kvelden (torsdag 10. mars) eller i morgen tidlig (fredag 11. mars). Hvis du vil ha et bestemt sete i hallen må dette kjøpes via Ticketmaster, du kan da velge mellom de plassene som ikke er solgt enda. Billetter som selges i Halden Ishall er til ståtribunen bak målet, så vi anbefaler at dere handler billetten via Ticketmaster på forhånd.

Vi ber alle respektere at hvis det kommer noen og sier at dette setet har jeg «kjøpt», så er det vedkommende som har setenummer på sin billett som har fortrinnsrett til dette setet. Når det gjelder parkering vennligst følg parkeringsvaktenes instruksjoner, dette for at vi parkeringen skal gå så smidig som mulig. Vi gleder oss til å se dere i kvalifiseringsspillet til Fjordkraftligaen.

Redigert:

Info vedrørende pakker til alle 3 kampene: Det er endret på rutinene når det gjelder pakker, slik at kjøp av pakker gjøres som følger. Ønsker du å gå på alle tre kampene må du betale fullpris på første kamp, så får du tilsendt en kampanjekode som benyttes for kjøp av de to siste billettene. Kampanjekoden vil da være gyldig i en kort periode. Kampanjkekoden sendes i en egen mail etter kampen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *