Da er sesongen over for denne gangen

02:20 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Kryss-takling

09:38 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Holding

12:26 Utvisning Narvik D. Byrkjeland 2 minutter for Holding av kølle

Det er Narvik som starter perioden best og skaper noen små sjanser tidlig. Comet får en 2 minutter tidlig og her er Narvik gode! 4-5 ganger er Narvik veldig nærme en skåring, men keeper Høvik står godt og redder. Comet på sin side får noen halv sjanser, men ikke nok til å sette pucken i mål. Igjen får Comet en 2 minutter, denne gangen er det Holme som må sette seg. Narvik er gode i overtall og skaper mye sjanser, men igjen forsvarer Comet seg bra. Spillet svaier begge veier og Comet sliter med å sette trykk på Narvik sitt mål. Comet får et overtall, men skaper ikke de helt store sjansene selv om de får etablert spill i Narvik sin sone. En god periode av Comet som forsvarer seg bra, selv om det er Narvik som har mest skudd og puck.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 6 – 15 Narvik

35:25 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Kryss-takling

Narvik er igjen på fra start og peprer Comet sitt mål med skudd. Høvik står på huet og redder alt. Comet får ikke veldig mye sjanser i periode, men det de får er gode sjanser. Comet får en 2 minutter og her har Narvik en stor sjanse til å gå opp i ledelsen. Comet holder unna og er på en overgang, men skuddet går utenfor. Kopperud kommer alene med keeper, men skuddet går på utsiden. Narvik kjører fortsatt på, men Comet er gode og forsvarer seg bra! Igjen så er det Narvik som styrer perioden, men Comet gjør en god periode der Høvik står på huet.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 5 – 15 Narvik

43:56 Utvisning Narvik J. Kvål 2 minutter for Tripping

46:09 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Slashing

46:51 Mål 0-1 Narvik J. Meyer (P. Søderqvist)

48:30 Utvisning Narvik N. Carnback 2 minutter for Holding

49:38 Mål 1-1 Comet P. Gintautas (U. Cizas, H. Kopperud)

51:44 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Tripping

58:18 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Holding

58:28 Mål 1-2 Narvik H. Nordlund (D. Byrkjeland)

58:38 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Slashing

59:49 Mål 1-3 Narvik N. Carnback (D. Byrkjeland)

59:49 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Usportslig oppførsel

Comet får ett overtall, men klarer ikke å utnytte det tidlig i 3 periode. Comet får en 2 minutter og her setter Meyer inn pucken. Ikke lenge etterpå får Narvik en 2 minutter og her setter Gintautas inn 1-1! Høvik har hatt mye å gjøre denne kampen og det ender ikke med det første. Comet får en utvisning og her redder Høvik Comet gang på gang. Med under 2 minutter igjen får Comet en 2 minutter, og Narvik setter inn 1-2 til vill jubel, uvitende om at kampen i Oslo endte 2-2. Narvik setter inn 1-3 i enda ett powerplay, men det har lite å si. Comet gjør en god kamp.