FØLG OSS:

Extralageret øker sitt engasjement og fortsetter som gullsponsor 22/23

Extralageret har signert en ny avtale med Comet og gog fortsetter som gullsponsor også i sesongen 2022/2023.

Extralageret har vært en solid sponsor for Comet i mange år, og en av bærebjelkene i oppbygningen av Comet etter konkursen i 2009. De har ikke bare vært med som ren sponsor, men bidratt på flere plan. Blant annet har de litauiske lansalagsspillerne Paulius Gintautas og Ugnius Cizas vært i fast arbeid over flere år. Vi er glade for at Extralageret har tro på det vi driver med og øker innenfor neste sesong.

Om Extralageret:

Extralageret tilbyr gunstige lagerboder for både privatpersoner og bedrifter. Extralageret Halden disponerer flotte lokaler i de gamle spinneribygningene i Tistedal. Der har de innredet med flere hundre boder i ulike størrelsen godt tilpasset de fleste behov.

Extralageret AS, har avdelinger over hele landet. Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss,Mysen,Narvik,Harstad,Bodø,Skien og Haugesund

 

Daglig Leder hos Extralageret Ole Henrik Larsen er fornøyd med samarbeidet:

Vi i Extralageret AS støtter det langsiktige arbeidet med å komme til og stabilisere seg i Fjordkraft Fjordkraft ligaen, både med arbeidsplasser til spillere( Ugnius og Paulius) og økt sponsorstøtte. Extralageret AS har og har hatt et meget godt samarbeid med Comet over mange år, og vi er positive til måten klubben drives på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *