FØLG OSS:

Sparebank 1 øker til Hovedsponsor de to kommende sesongene!

Et langt og godt samarbeid utvides når Sparebank1 øker til hovedsponsor for sesongen 22/23 og 23/24

Det er gledelig at også Sparebank1 også velger å øke sitt engasjement. Vi har lenge hatt et godt forhold til banken, med Tom Willy i spissen. At de nå skriver en flerårig avtale og øker sitt bidrag, er med på å bygge den forutsigbarheten og grunnlaget vi ønsker for videre utvikling av klubben. Vi takker Sparebank 1 for tilliten og gleder oss til fortsettelsen!

Tom Willy Prangerød i Sparebank 1 Halden er fornøyd med samarbeidet og sier følgende om forlengelsen:

Som lokal bank har vi i mange år sett verdien av å støtte lokale lag og foreninger både når det gjelder bredde og toppidrett. Vi har et stort ønske om at flest mulig barn og unge har en fornuftig aktivitet å drive med. Å ha et lag i byen blant Norges toppklubber bidrar etter vår vurdering til å skape mer aktivitet for bredden. Vi er således stolte av å kunne fortsette vårt gode mangeårige samarbeid med Comet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *