01:58 Utvisning Lørenskog M. Johansen 2 minutter for Tripping

04:00 Mål 1-0 Comet H. Plogås (W. Olofsson)

09:56 Mål 1-1 Lørenskog P. Grønstad (K. Berg, M. Johansen)

11:04 Mål 2-1 Comet H. Kopperud (P. Gintautas, T. Bjørklund)

15:16 Mål 2-2 Lørenskog K. Berg (M. Johansen, P. Grønstad)

15:54 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Slashing

Comet starter perioden bra og får ett tidlig powerplay. 2 sekunder etter at overtallet er ferdig setter Plogås inn 1-0 og hele taket på hallen løfter seg! Lørenskog kommer mer inn i kampen og styrer mye av spillet i Comet sin sone. Berg faker ett skudd og gir ett pass til Grønstad som styrer inn 1-1. Litt under 2 minutter senere setter Kopperud inn en retur fra Nylen! 2-1 og Comet er foran igjen! Gleden varer ikke lenge før Lørenskog reduserer igjen. Denne gangen er det Berg som setter inn ett slagskudd. Comet får også en 2 minutter, Comet klarer og ri av. Perioden ender 2-2, en tett og jevn periode, men Lørenskog har vært hakket bedre.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 9 – 9 Lørenskog

24:45 Mål 2-3 Lørenskog K. Berg (S. Nielsen, E. Hult)

25:47 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Charging

31:35 Utvisning Lørenskog A. Lindstrøm 2 minutter for Delay of game

34:18 Mål 2-4 Lørenskog K. Berg (M. Johansen)

35:12 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Slashing

36:30 Mål 2-5 Lørenskog L. Francke-Enersen (J. Grøndahl, E. Lavik)

2-2 etter første periode, veldig jevn periode, men andre periode blir ikke helt det samme. Lørenskog tar ledelsen ved Kevin Berg som setter inn 2-3. Comet får en utvisning, men Lørenskog får ikke satt pucken i mål. Lindtsrøm får en 2 minutter ett og ha tatt feil dropp 2 ganger. Comet får aldri satt skikkelig press på Lørenskog. Lørenskog styrer hekle perioden. 2-4 og igjen er det Kevin Berg som setter inn målet. Skaarberg pådrar seg en 2 minutter og her skårer Lørenskog, 2-5 og nå har Lørenskog drept kampen.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 9 – 14 Lørenskog

44:36 Mål 2-6 Lørenskog A. Lindstrøm (E. Lavik, J. Grøndahl)

53:18 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter fro Slashing

54:57 Mål 2-7 Lørenskog L. Francke-Enersen (K. Berg, J. Grøndahl)

56:37 Utvisning Lørenskog T. Hellerød 2 minutter for Slashing

58:39 Utvisning Lørenskog D. Rystad 2 minutter for Slashing

Lørenskog klart best i andre periode fortsetter det bra spillet. Comet bytter keeper uten at det hjelper, Lindstrøm setter inn 2-6. Comet jobber bra, men får ikke noen sjanser eller ting til. Plogås må sette seg etter en slashing, her setter Francke-Enersen inn Lørenskogs syvende. Comet får powerplay på slutten, men får aldri utnyttet det. Lørenskog vinner fortjent 2-7 og den siste og avgjørende kampen spilles til onsdag.