05:24 Mål 1-0 Comet P. Gintautas (H. Kopperud, S. Rekstad)

05:48 Utvisning MS L. Trygg 2 minutter for Slashing

12:07 Mål 2-0 Comet P. Gintautas (H. Kopperud)

13:17 Utvisning MS A. Kastsitsyn 2 minutter for Slashing

15:20 Mål 3-0 Comet S. Rekstad (H. Kopperud)

18:08 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Slashing

18:55 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Slashing

Endelig er kvalet i gang! Comet kommer hardt ut og presser MS bra, det skal vise seg å funke da Gintautas setter inn 1-0 etter 5 minutter spilt! Ikke lenge etterpå får MS en utvisning, Comet har sjansen til å øke ledelsen. Comet får etablert spill, men får aldri de helt store sjansene. Kopperud gir pucken til Gintautas som kommer inn i MS sin sone. Gintauats fyrer av ett skudd som går rett i krysset! Vi leder nå 2-0! Minuttet senere for tidligere NHL spiller Kastsityn en 2 minutter. 3 sekunder etter at det overtallet er ferdig kriger Rekstad inn 3-0! MS virker stressa og sjokka! MS har flere 100% sjanser, men får aldri satt pucken i mål. Under 2 minutter igjen får Comet først 1 utvisning og ikke lenge etterpå en til. Comet starter i spill 3 mot 5 i 8 sekunder.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 11 – 7 MS

22:52 Mål 3-1 MS R. Olsen-Syversen (A. Kastsitsyn)

28:43 Timeout Comet

29:58 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Interference

30:34 Mål 3-2 MS S. Thoresen (R. Olsen-Syversen)

30:50 Mål 3-3 MS E. Frøshaug (K. Martinsen, K. Sjøbrink)

32:03 Mål 3-4 MS H. Yang (K. Philqvist)

33:15 Utvisning MS A. Kastsitsyn 2 minutter for kne-takling

34:36 Mål 4-4 Comet T. Bjørklund (U. Cizas)

Comet med en 3-0 etter første periode, MS utligner etter nesten 3 minutter spilt. Tidligere Comet spiller Olsen-Syversen tar ett par fine dragninger foran Ekeberg og reduserer for MS. MS har tatt helt over spillet og har mye sjanser, men får ikke satt de. Svendsen får en 2 minutter etter og satt inn en hard takling på tidligere NHL spiller Kastsitsyn. Comet får 2 minutter, ikke lenge etterpå setter Thoresen inn ett pent skudd, 3-2. MS har fått blod på tann og setter inn 3-3 16 sekunder senere. Litt over minuttet senere sender Yang MS foran, MS har nå snudd 3-0 til 3-4. MS får en utvisning og her setter Bjørklund som vanlig pucken i mål fra blå, 4-4!

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 7 – 16 MS

42:45 Utvisning MS K. Martinsen 2 minutter for Boarding

44:19 Mål 4-5 MS S. Thoresen

48:18 Utvisning MS S. Thoresen 2 minutter for Hekting

55:30 Utvisning MS R. Olsen-Syversen 2 minutter for Tripping

MS det beste laget i andre periode, men Comet fikk redusert til 4-4 før 3 tredje. Comet får ett overtall tidlig i perioden og kan gå tilbake i ledelsen, men det er MS som skårer. Thoresen blokker ett skudd og kommer alene med keeper. Comet skaper mye sjanser nå, men MS sin keeper redder. Comet får igjen overtall, men får ikke etablert og skutt på mål. I slutten av kampen er det bare millimetere som mangler før pucken går i mål. MS vinner kampen 4-5, kanskje litt ufortjent.