Tap i første play-in kamp.

09:10 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Krys-takling

13:11 Utvisning Lørenskog S. Phasookwong 2 minutter for Holding

18:37 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Holding

Første kamp noensinne i play-in. Kampen starter i høyt tempo og det kommer mye bra sjanser tidlig i perioden. Comet får en utvisning før halve perioden er spilt. Lørenskog er gode i overtall og har mye bra sjanser, men Comet holder unna. Lørenskog presser Comet og Comet får ikke rydda sona. Endelig skal Comet spille overtall, mye bra sjanser, men klarer aldri å etablere masse spill i Lørenskogssone. På slutten av perioden får Comet en litt billig utvisning. Lørenskog kan gå opp i ledelse, men Comet klarer og holde ut perioden. Comet starter i undertall i 37 sekunder i andre periode.

Skuddstatistikk 1 periode:

Lørenskog 7 – 6 Comet

26:54 Mål 1-0 Lørenskog A. Lindstrøm (P. Vaakanainen, E. Gjøs)

28:05 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Roughing

28:29 Mål 2-0 Lørenskog L. Francke-Enersen (K. Berg, J. Grøndahl)

36:08 Utvisning Lørenskog S. Phasookwong 2 minutter for Tripping

38:19 Mål 3-0 Lørenskog S. Phasookwong (K. Berg)

38:28 Utvisning D. Rystad 2 minutter for Interference

0-0 etter en tett og jevn første periode. Comet tar grep om kampen og er klart best i starten av første, men det er Lørenskog som setter inn kampens første skåring. Ikke lenge etterpå får Comet en 2 minutter, her tar det 24 sekunder før 2-0 sitter. Etter en god start har Lørenskog snudd kampen. Comet er veldig nærme en redusering, men får ikke satt pucken bak Nylen. Comet får sjans i ett overtall, men får aldri etablert ett spill med bra tempo. Hellerød kommer nesten rett fra utvisningsboksen og setter inn 3-0.. 9 sekunder senere får Lørenskog en 2 minutter, men Comet får ikke skapt noe resten av perioden. Comet starter i overtall i 38 sekunder.

Skuddstatistikk 2 periode:

Lørenskog 12 – 10 Comet

41:34 Mål 4-0 Lørenskog E. Lavik (E. Hult, V. Indrelid)

45:23 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Hekting

45:23 Utvisning Lørenskog A. Lindstrøm 2 minutter for Holding av kølle.

57:18 Utvisning Lørenskog J. Grøndahl 2 minutter for Slashing

59:04 Mål 5-0 Lørenskog A. Lindstrøm (V. Indrelid)

Lørenskog med en veldig effektiv andre periode. Lørenskog setter inn 4-0 tidlig i tredje periode, og det ser tungt ut for Comet. Det blir en dobbel utvisning og Comet får sjansen i spill 4 mot 4, men får aldri satt pucken i mål. Comet skaper mye sjanser, men Nylen står på huet og tar alt! Med litt under 3 minutter igjen får Lørenskog en utvisning og Comet tar keeper, Lørenskog setter inn 5-0 i det tomme buret. Veldig tett og jevn kamp selv om det ikke ser sånn ut på tavla. Ny kamp til torsdag!