02:19 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Hekting

02:39 Mål 1-0 Lørenskog L. Francke-Enersen (D. Aas-Larsen, K. Berg)

10:46 Utvisning Lørenskog P. Grønstad 2 minutter for Slashing

11:24 Mål 1-1 Comet D. Svendsen (U. Cizas, T. Bjørklund)

Comet kommer dårlig ut i kampen og tar en 2 minutter etter litt over 2 minutter spilt. Francke-Enersen setter inn ett pent slagskudd og Lørenskog leder 1-0 i den avgjørende play-in kampen. Lørenskog er best i starten og har 3 skudd på mål før Comet får sitt første. Comet jobber seg inn i kampen og har mye bra sjanser flere ganger. Grønstad får en 2 minutter og Comet har sjansen til å utligne, Svendsen drar seg inn foran mål og setter pucken bak Nylen! 1-1 og Comet er tilbake i matchen. Comet dominerer mye av spillet etter at de utlignet og det ligger ett mål til Comet i lufta. Det blir ingen flere mål og perioden ender 1-1.

Skuddstatistikk 1 periode:

Lørenskog 9 – 10 Comet

25:38 Mål 1-2 Comet U. Cizas (D. Trnavsky, T. Bjørklund)

1-1 etter første periode er kanskje litt heldig i favør Comet. Det er lite som tyder på at det bryr Comet i andre periode. Comet har veldig store sjanser på rad, men til slutt så setter Cizas inn 1-2 og hele Comet tribunen koker! Lørenskog har også mye sjanser, men mange av skuddene går på utsiden. Nygård fyrer av ett skudd som en Lørenskog spiller dekker! Lørenskog kommer 2 mot 0, men skuddet går på utsiden, like etterpå har Tranavsky en kjempe sjanse, men Nylen redder. Kopperud og Gintautas kommer 2 mot 1, Gintautas gir pucken til Kopperud som er på bakerste, Nylen tar en feberredning og holder Lørenskog inne i kampen.

Skuddstatistikk 2 periode:

Lørenskog 6 – 11 Comet

47:45 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Tripping

50:08 Mål 2-2 Lørenskog T. Hellerød (K. Berg)

53:09 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for mange spillere på is.

Tredje og kanskje siste periode, Lørenskog tar fort kontroll over spillet og skyter mye på mål. Holme jobber bra hjem, men får en 2 minutter for tripping. Lørenskog setter inn 2-2 i det overtallet og det er likt. Bare noen minutter senere får Comet en 2 minutter grunnet for mange spillere på is. Lørenskog skaper sjanser i overtallet, men får ikke satt pucken i mål. Comet har mye bra sjanser til å komme tilbake i ledelsen, men får aldri satt pucken bak Nylen.

Skuddstatistikk 3 periode:

Lørenskog 22 – 7 Comet

4 Periode

71:24 Mål 2-3 Comet P. Gintautas (H. Kopperud, T. Bjørklund)

Kampen går til overtid, første målet vinner! Ingen veldig store sjanser de første tid, men når Kopperud finner Gintautas som setter inn 2-3 letter hele Comet tribuenen. VI SKAL TIL KVALIK!!!