02:28 Utvisning MS T. Thoresen 2 minutter for Roughing

07:40 Mål 0-1 Comet J. Bugten

08:35 Utvisning MS C. Simonsen 2 minutter for Holding

18:25 Mål 1-1 MS E. Frøshaug (R. Yochim, J. Hermansen)

19:27 Utvisning MS E. Frøshaug 2 minutter for Interference

MS starter kampen best og får noen tidlige sjanser. Thoresen får en 2 minutter for roughing. Comet får ikke etablert kjempe spill og MS rir det overtallet av. Comet begynner å komme seg mer inn i kampen. Bugten får pucken i offensiv sone og setter den i mål, 0-1! Ikke lenge etterpå får igjen Comet overtall, men heller ikke her sitter spillet. MS begynner å ta litt grep om kampen, men Ekeberg redder. MS reduserer etter at MS har hatt mye puck i Comets sone, 1-1. På tampen av perioden får Comet enda ett overtall, men Comet får ikke etablert noe spill.

Skuddstatistikk 1 periode:

MS 17 – 7 Comet

21:46 Mål 2-1 MS E. Frøshaug (K. Pihlqvist)

22:17 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Hekting

27:30 Mål 3-1 MS K. Pihlqvist (T. Thoresen, E. Frøshaug)

34:43 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Tripping

36:26 Mål 4-1 MS L. Trygg (A. Kastsitsyn, M. Trygg)

37:16 Mål 5-1 MS K. Philqvist

Comet får ikke utnyttet resten av powerplayet og MS blir fulltallige. Frøshaug utnytter at Comet bytter og setter inn 2-1. Ikke lenge etterpå pådrar Comet seg en 2 minutter, Comet slipper med skrekken og det står fortsatt 2-1. Igjen utnytter MS Comet sine feil og legger på til 3-1. Comet skaper nesten ikke en eneste sjanse og MS styrer hele kampen nå. Igjen så blir det 2 minutter til Comet. MS utnytter også feilene til Comet og Trygg legger på til 4-1. Nå ser det bekmørkt ut for Comet. 50 Sekunder senere setter MS inn 5-1 etter mye folk foran mål, Philqvist får satt inn den løse pucken, 5-1.

Skuddstatistikk 2 periode:

MS 18 – 8 Comet

41:28 Mål 5-2 Comet D. Trnavsky

46:57 Mål 6-2 MS J. Hermansen (S. Thoresen, K. Philqvist)

49:59 Utvisning MS S. Thoresen 2 minutter for Roughing

53:33 Mål 6-3 Comet S. Rekstad (D. Svendsen)

56:59 Mål 7-3 MS R. Olsen-Syversen (A. Kastsitsyn)

57:32 Utvisning MS S. Thoresen 2 minutter for Hekting

Tidlig i siste periode setter Trnavsky inn Comets andre for kampen, etter fint forarbeid av Kopperud. Comet får litt mere skudd på mål denne perioden, men det er MS som skårer. Hermansen setter inn 6-2. Comet får sjansen i powerplay, men får aldri satt pucken i mål. Rekstad reduserer til 6-3. Comet tar keeper i håp om flere reduseringer, men MS setter sitt 7 i åpen kasse.