1 Periode

03:48 Mål 0-1 Gruner A. Blomberg (N. Eliesen)

07:39 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for kryss-takling

17:16 Utvisning Gruner N. Eliesen 2 minutter for Tripping

Periode starter jevnt, men det er Gruner som får overtaket tidlig. Gruner skårer ett mål helt ut av det blå som ingen skjønner noe av 0-1 etter snart 4 minutter spilt. Comet får ikke pasningsspillet til å sitte og det gjør at Gruner får sjanser. Comet må spille undertall etter at Cizas pådrar seg en 2 minutter. Gruner får etablert spill lenge i Comets sone, men får ikke satt pucken i mål. Comet kommer nærmere og får skudd på mål, ingen kjempefarlige sjanser. Gruner har ett skudd som går i stolpen litt utover perioden. Endelig er det Comet sin tur til å spille overtall, men Comet får aldri etablert kjempe trykk på Gruner sitt mål. Gruner leder 0-1 etter en litt tam periode.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 6 – 12 Gruner

2 Periode

23:21 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Roughing

26:29 Utvisning Gruner T. Skuterud 2 minutter for Hekting

27:52 Mål 1-1 Comet S. Rekstad (A. Laschitza, H. Kopperud)

28:58 Utvisning Gruner M. Hansen 2 minutter for Holding av Kølle

29:03 Mål 2-1 Comet T. Bjørklund (P. Gintautas, H. Kopperud)

35:51 Utvisning Gruner 2 minutter for mange spillere på is

37:42 Mål 2-2 Gruner T. Skuterud

Comet starter med en tidlig utvisning etter litt over 3 minutter spilt. Gruner skaper ikke kjempe mye og Comet klarer og ri av det undertallet. Comet ser myer mere piggere ut i andre periode og styrer mye av spillet. Comet får ett powerplay der Rekstad setter inn reduseringen, 1-1! Rekstad får akkurat pirket inn pucken bak Gruner sin keeper. Litt over minuttet senere får Comet igjen ett overtall. Bjørklund skyter fra blå og setter inn 2-1! Comet har snudd kampen. Comet styrer hele spillet og virker å ha full kontroll. Gruner får en 2 minutter grunnet for mange spillere på is og her kan Comet øke til 3-1! Når det er igjen 9 sekunder igjen av powerplayet roter Nygård bort pucken bak Comet sitt mål og Skuterud setter inn 2-2. Veldig god periode fra Comet som har mye bra sjanser og styrer spillet ved flere anledninger.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 9 – 8 Gruner

3 Periode

47:45 Utvisning Comet S. Isachsen 2 minutter for Tripping

48:14 Mål 2-3 Gruner A. Blomberg (P. Andersen, B. Sunnqvist)

55:16 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Usportslig oppførsel

57:54 Mål 2-4 Gruner N. Eliesen

19:57 Mål 2-5 Gruner N. Eliesen (T. Johnsgård)

Comet med en veldig god andre periode. Comet skaper ett par farlige sjanser i starten av tredje, men det er Gruner som er nærmest. Ekeberg har en ordentlig tv redning og holder Comet inne i kampen. Comet får en litt billig 2 minutter, her setter Gruner pucken i mål og er tilbake i ledelsen. Comet sliter litt med å vinne puckene i offensiv sone og Gruner får ryddet sona flere ganger. Svendsen danser seg inn i Gruner sin sone, men blir taklet i kneet. Svendsen velger å prøve og ta hevn, men dommerne stopper han. Det ender med en 2 minutter på Svendsen og Comet skal igjen spille undertall. Comet rir at det undertallet. Comet tar keeper når det nesten er 2 minutter igjen, Gruner vinner pucken i midtsonen og setter inn 2-4. Comet tar keeper igjen i håp om redusering, men det er heller Gruner som skårer. 2-5.