Vi taper sesongens siste bortekamp.

03:25 Mål 1-0 Gruner T. Johnsgård (A. Blomberg, N. Eliesen)

07:08 Utvisning Gruner W. Makinen 2 minutter for Slashing

14:07 Mål 1-1 Comet P. Gintautas (U. Cizas)

Gruner er det laget som starter kampen best. Gruner får ett tidlig mål etter en tellefeil fra Comet, 1-0 til hjemmelaget. Comet sliter med å komme ut av sin sone ved flere anledninger. Gruner gir bort pucken til Gintautas, men Pappillon redder. Nygård tar en fin dragning og Makinen må ta en utvisning. Comet får satt opp overtallet og skaper ett par bra sjanser, men får ikke satt pucken i mål. Comet er bedre med i kampen nå og Gintautas er farlig frempå flere ganger. Cizas snapper opp pucken i Gruner sin sone, Cizas gir det Gintautas som setter den fint bak gruner sin keeper, 1-1! Comet har etter powerplayet hvert det beste laget. Gruner startet best, men Comet har blitt mer med i kampen.

Skuddstatistikk 1 periode:

Gruner 9 – 12 Comet

20:46 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Slashing

21:16 Mål 2-1 Gruner A. Blomberg (O. Gozzi, J. Nielsen)

21:49 Mål 3-1 Gruner M. Hansen (S. Labori)

21:49 Timeout

29:28 Mål Gruner 4-1 B. Sunnqvist (M. Hansen, S. Thorbjørnsen)

31:55 Mål 5-1 Gruner S. Labori (M. Hansen, J. Nielsen)

36:36 Utvisning Gruner E. Larsen 2 minutter for Hekting

Comet pådrar seg en tidlig utvisning og her er Gruner effektive og setter inn 2-1. Ikke lenge etterpå er det igjen en tellefeil og Gruner setter inn 3-1. Gruner har skåret 2 mål på under 2 minutter. Comet blir litt for små, og det er Gruner som styrer store deler av kampen. Sunnqvist setter inn 4-1 og Comet sliter med å skape sjanser. Haldenseren Sebastian Labori Christiansen setter inn 5-1 og nå viker det som Gruner har punktert kampen.

Skuddstatistikk 2 periode:

Gruner 14 – 10 Comet

47:14 Utvisning Gruner M. Hansen For mange spillere på is

55:46 Mål 5-2 Comet H. Vaglen (D. Trnavsky)

56:21 Mål 6-2 Gruner O. Gozzi (B. Sunnqvist, S. Labori)

Gruner med en veldig effektiv andre periode. Gruner skaper sjanser med engang ut i tredje, men Høvik holder unna. Gruner får en 2 minutter, men Comet får ikke satt inn reduseringen. Gruner utnytter feilene til Comet og kommer alene 2 mot 1. Høvik ser at Gruner spilleren spiller tvers over og redder! Vaglen reduserer etter at han får stå alene i slottet. Ikke lenge etterpå setter Gozzi inn 6-2 på en retur. Gruner holder Comet unna og Comet får ikke skapt noen ting. Guner vinner fortjent etter 2 gode perioder.