Vi vinner borte mot Lørenskog og leder 1-2 i kamper!

06:47 Utvisning Lørenskog K. Skjervold 2 minutter for Kryss-takling

07:23 Mål 0-1 Comet A. Laschitza (T. Bjørklund, U. Cizas)

17:37 Mål 1-1 Lørenskog K. Berg D. Aas-Larsen (P. Vesterheim)

18:18 Utvisning Lørenskog M. Johansen 2 minutter for Hekting

Comet starter perioden bra og setter tidlig trykk på Lørenskog. Comet får sjansen i overtall når Skjervold får en 2 minutter. Comet får etablert spill og Bjørklund fyrer av ett skudd, Nylen redder, men gir retur. Laschitza setter inn returen og Comet leder 0-1 etter nesten 7 minutter spilt. Lørenskog har mye bra sjanser og har ett skudd i stanga. Kevin Berg finne ren løs puck i slottet, han fyrer av og setter inn utligningen, 1-1. Lørenskog har mye bra skudd og veldig høyt press på Comet. Når det gjenstår litt under 2 minutter får Lørenskog igjen en utvisning. Comet får etablert, men får aldri de helt store sjansene. Comet starter i overtall i 18 sekunder.

Skuddstatistikk i første periode:

Lørenskog 11 – 8 Comet

22:52 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Tripping

25:13 Utvisning Lørenskog V. Indrelid 2 minutter for Interference

29:05 Utvisning Lørenskog M. Johansen 2 minutter for Delay of game

31:35 Utvisning Lørenskog D. Rystad 2 minutter for Tripping

Comet starter i 18 sekunder med overtall, klarer aldri å skape noe stort og Lørenskog slipper med skrekken. Lørenskog er veldig nærme skåring flere ganger, men skyter enten utafor eller midt i Ekeberg. Lørenskog pådrar seg en del utvisninger denne perioden, Comet får etablert spill i overtall, men får aldri satt pucken bak Nylen. Lørenskog har en svær sjanse som går i tverrligger og ut. Comet vinner skuddstatistikken, men det er Lørenskog som er nærmest skåring.

Skuddstatistikk 2 periode:

Lørenskog 9 – 10 Comet

43:53 Utvisning Lørenskog M. Johansen 2 minutter for Boarding

50:44 Mål 1-2 Comet W. Olofsson (S. Rekstad, H. Kopperud)

Lørenskog med 2 gode perioder og kanskje best. Comet skaper sjanser, men ikke like farlige som Lørenskog sine. Lørenskog er udisiplinerte og tar mye utvisninger denne kampen, men Comet får ikke satt pucken i mål. Rekstad finner Olofsson som fyrer av ett skudd fra blå, pucken sniker seg inn og Comet er tilbake i ledelsen! Lørenskog setter bra trykk på Comet etter skåringen, men får ikke satt puckene i mål. Alle Comet spillerne kaster seg foran pucken for å tekke skudd. Lørenskog klarer aldri å skåre og Comet vinner 1-2!