FØLG OSS:

Spennende ung back klar for Comet

Ola Strandem Hurthi er klar for Comet.

Han har signert en 1+1 avtale med klubben, og kommer senest fra spill i Storhamar.

Sportssjef Martin Engebretsen har følgende å si om signeringen

Ola er en spennende unggutt som alt har tatt med seg erfaring fra Fjordkraft-ligaen. Han er seriøs i sitt treningsarbeid og har en vilje til å utvikle seg videre i Comet. God defensiv som ikke er redd for å trykke til i duellene, bra første-pass og solid offensiv. Ola er en type spiller vi er glade for å få med på laget, som vi kan dyrke videre til å bli en eliteseriespiller i Comet.

Ola Strandem Hurthi har følgende å si om signeringen: 

Jeg kommer til comet fordi jeg er interessert i å utvikle meg som hockeyspiller, og føler at Comet er det rette stedet for min utvikling, jeg ønsket også å ta steget opp til seniornivå og føler at det er et godt lag som jeg nå skal bli en del av. Jeg kan bidra med høy fart, bra overblikk og smarte løsninger i ulike situasjoner på isen. Jeg tror sesongen kommer til å bli spennende, og jeg har tro på ambisjonene til klubben og føler at vi kan kjempe om opprykket opp til øverste nivå i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *