FØLG OSS:

Comet Elite inviterer til allmøte

Kunne du tenke deg å bidra som frivillig på Comets arrangementer? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

IHK Comet Halden Elite har mange frivillige med på laget, og setter stor pris på innsatsen de gjør for å skape idrettsbegivenheter i Halden. For å fortsette å utvikle våre arrangementer ønsker vi alltid å knytte til oss enda flere frivillige. Derfor inviterer Comet Halden Elite til et allmøte for å informere om et bredt utvalg av oppgaver som vi ønsker hjelp til. Alle som synes det virker spennende å bidra på Comets arrangementer og dugnader ønskes hjertelig velkommen. Vi håper både eksisterende og potensielle frivillige møter opp. Det vil selvsagt være åpent for å stille spørsmål

 

Det vil bli en enkel servering av kaffe og kringle.

Tidspunkt: Tirsdag 10 mai klokken 19.00.

Allmøtet foregår i VIP-avdelingen i Halden ishall. 

arrangement@comethockey.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *