FØLG OSS:

Kristian Høvik fortsetter i Comet!

Kristian Høvik har signert en kontrakt for 22/23 sesongen.

Kristian er en 21 år gammel keeper som er født og oppvokst på Gimle. Kristian har alltid vært seriøs med treningen han legger ned hver trening. Kristian har et stort ønske om å utvikle seg og bli bedre for hver dag som går. Kristian kom tilbake til Comet før 19/20 sesongen etter opphold i Stjernen og Frisk Asker. Kristian har hatt en andre keeper rolle, men har vist flere ganger at han er klar for første keeper rollen! Sist sesong stod Kristian 11 kamper (7 seiere, 4 tap) med en redningsprosent på .886 og .892 i kvalik.

 

Martin Engebretsen:

Kristian er en ung målvakt med ambisjoner om å etablere seg som en toppkeeper og har også vist at han har viljen til å legge ned jobben. Vi ser at Kristian utvikler seg sesong for sesong, og han kommer til å ta steg i årene som kommer. Også viktig at vi får med oss Haldenserne på veien mot Fjordkraft-ligaen.

Kristian Høvik:

Alltid like gøy å signere for moderklubben! Trives veldig godt i Comet, og ser ingen grunn til å vende nesa et annet sted! Selv om jeg kunne ønsket meg mer mer spilletid forrige sesong, så er jeg bare 21 år og har forhåpentligvis en lang karriere foran meg. Har hatt en stødig utvikling hver sesong i Comet og fikk i min siste kamp mot Narvik vist hva som kan forventes av meg hvis jeg får tilliten! Målet for sesongen blir å fortsette å vise potensialet jeg har i meg, fortsette den gode utviklingen, og ta en større rolle i laget!

 

Info om Kristian:

  • 21 år
  • Haldenser
  • Spilt 40 kamper i 1.div
  • Redningsprosent på .899
  • Posisjon: Keeper
  • Statistikk: Kristian Høvik

 

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *