FØLG OSS:

Ny hjemmeside lansert!

Endelig kan vi presentere vår nye hjemmeside!

Det er ingen hemmelighet at hjemmesiden som vi nå har hatt de siste årene gradvis har gått ut på dato i dagens digitale samfunn. Det merket også vi som bruker og oppdaterer hjemmesiden jevnlig.

Derfor tok vi kontakt med GP Gruppen og GP Marked som hjalp oss med å kartlegge behovene våre og planlegge et nytt og mer moderne design. Vi har hele prosessen hatt en tett og god dialog med GP Marked for at hjemmesiden skal bli best mulig

Samme menystruktur, men i ny drakt

En av punktene som har vært viktig for oss i denne oppgraderingen er at det skal være enkelt for deg som bruker å finne frem til det du måtte ønske, selv om designet er betydelig forandret. Derfor er menystrukturen mer eller mindre det samme som dere er kjent med fra våre tidligere hjemmesider, bare enda penere! Vi håper det faller i smak!

Nytt innhold

Det har også blitt lagt til nye elementer for å skape mer innhold og aktivitet på hjemmesiden.

Ny nettbutikk

I løpet av sommeren vil vår nye nettbutikk bli tilgjengelig på hjemmesiden. Her vil du kunne supporterartiklene du er vant med fra ishallen som drakter, luer, gensere osv. Det går rykter om at noen nye type supporterartikler også er på vei inn.

Oppgradert spilleroversikt 

Nå kan du lese mer informasjon om spillerne på våre hjemmesider. På spillerens profil vil også alle tidligere artikler som omhandler spilleren ligge tilgjengelig. Dermed vil du enda enklere kunne lære å kjenne våre spillere.

Oppgradert sponsoroversikt

Sponsorbedriftene våre har nå fått sin egen presentasjonsside med ønsket innhold. Dette gjør at dere kan lese mer om sponsorbedriftene og samarbeidet med klubben. Alle artikler som er relatert til bedriften ligger nederst på hver bedrift sin side.

Byens Hockeyspiller Halden

Byens Hockeyspiller er hvert år en god bidragsyter til å hente inn toppspillere til vår tropp. Vi har nå laget en ny nettside med oversikt over spillerene de har  bistått med i årene som har gått, samt. relaterte innlegg.

Partner-nytt

Er du interessert i næringslivet og hva som skjer i sponsornettverket vårt? Nå er det enda lettere å følge med på hva som skjer. På siden «partner-nytt» ligger alle saker som omhandler sponsorene våre, og aktiviteter med nettverket.

Live-oversikt Grasrotandelen

Grasrot-andelen er en viktig inntektskilde for klubben. Nå kan du følge oversikten live gjennom vår nettside.

«Comet TV»

Knappen «Comet TV» linker til YouTube kanalen vår med videoene vi satset på i starten av sesongen.

 

Håper dette faller i smak hos!

 

Har dere innspill kan dette rettes i kommentarfeltet eller på til marked@cometelite.no

 

2 Comments

  • Erlend Bertelsen

    Hei, ser denne siden ble lansert 22.05.22. Leste på siden Deres at det ville bli lansert en nettbutikk for supporterartikler i løpet av sommeren, men kan ikke finne den noe sted. Finnes det en link til den på hjemmesiden Deres?

    • sindre

      Hei Erlend, og takk for kommentaren :) Det stemmer at dette har drøyd ut litt i tid. Nettbutikken vil lanseres i løpet av de nærmeste dagene, da betalingsløsning endelig er oppe og går :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *