FØLG OSS:

Tømrerfirma Magne H. Karlsen ny bronsesponsor!

Den lokale tømrerbedriften øker sitt engasjement i forkant av neste sesong!

Tømrerfirma Magne H. Karlsen har vært en trofast støttespiller for klubben i mange år. Hos de nå 17 ansatte har det vokst seg en stor interesse for hockey og Comet, og flere av de er å se på hver eneste hjemmekamp. Nå vil de også bli mer synlig i hallen, med en ny banner over VIP-tribunen. Vi gleders oss til en ny sesong med Tømrerfirma Magne H.Karlsen  på laget!

Om bedriften

Tømrerfirma Magne H. Karlsen er et byggfirma som utfører oppdrag i Halden, Sarpsborg og Fredrikstad. Daglig leder har 40 års erfaring i bransjen og våtromssertifikat. Vi utfører alt innen tømrer og snekkerarbeide: Nybygg, tilbygg, restaurering, montering og reparasjoner! I tillegg tar vi også på oss byggesøknader, tegning og prosjektering av hus og hytter. Vi er også stolte av å ha et godt omdømme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *