FØLG OSS:

Velkommen til Comet, Arttu!

 

Torsdag formiddag kan sportssjef Martin Engebretsen bekrefte at den finske forwarden Arttu Niskakangas har skrevet under en 1 års avtale med klubben.

Er veldig fornøyd med å lande denne signeringen. En skikkelig toveisspiller som har virkelig nese for mål. Man har sett gjennom flere år at leverer på meget høyt nivå i Norge. Fortsatt veldig seriøs i sitt treningsarbeid og et godt forbilde for våre unge sultne spillere,  viktig med tanke på rutine

 

Arttu kommer senest fra spill i Stjernen, hvor han har vært de to foregående sesongene. Før den tid er det nok mange grønne supportere som husker Arttu som spiller i Narvik hvor han var en sentral figur i deres opprykk til Fjordkraft-ligaen. Han gjorde flere ganger livet surt for mange haldensere med sin målteft. Nå håper vi at denne målteften istedenfor kan skape stor glede for Halden-publikummet.

 

Arttu er en rutinert hockeyspiller, med en enorm treningsvilje som vil bidra til å bygge videre på den gode treningskulturen som finnes blant spillerne i dagens Comet-lag. . Samtidig er han meget seriøs i forsvarsjobben og kan bidra sterkt også i forsvarsspillet. Som han sier i Halden Arbeiderblad: «De som kjenner meg vet at jeg alltid er den som trener mest og som har høyest arbeidsmoral, og det kan Comet forvente av meg nå også.» Vi gleder oss til å ta imot Arttu til Halden, velkommen Arttu!

Se hans karrierestatistikk her: https://www.eliteprospects.com/player/40654/arttu-niskakangas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *