FØLG OSS:

Alexander Kristiansen har signert for neste sesong!

Vi har i dag re-signert med den 24 år gamle Sarpingen, Alexander Kristiansen! Alexander kom til Comet i Februar sist sesong, der han fikk 5 kamper i serien, 5 i play-in og 6 kamper i kval. Han fikk 6 poeng (1+5) sist sesong og hadde -5 i +/- statistikken.

 

Sportsjef Martin Engebretsen tror Alexander blir vond å møte!

– Alexander er også med kommende sesong, men denne gangen som forward. Alexander har ikledd denne rollen ved mange anledninger i M/S tidligere så han vet hva han går til. Fokuset til Alexander blir den defensive delen av spillet og kommer til å være strålende å ha for å avlaste spillere med mye spilletid i specialteams (boxplay spesielt) Alexander spiller tøft, er en kriger og vil være vond å møte for motstanderens backer. Mye erfaring fra toppnivå i Norge blir gull verdt!

 

Alexander selv tror vi gjør det bra fra start!

– Syntes det var veldig spennende å komme hit til Comet sist sesong, hadde hørt mye godt om klubben fra tidligere lagkompiser. Fansen i Halden er også veldig bra og hjalp oss godt gjennom play-in og kvalet vi spilte, selv om det ikke gikk hele veien i fjor satser vi, og går etter opprykk i år! Veldig spennende spillergruppe/ trenerteam denne sesongen så regner med vi kommer til å bite bra fra oss fra start denne sesongen.

 

Info om Alexander:

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *