FØLG OSS:

Calle Behm er vår nye back!

Vi har i dag signert en kontrakt med den 21 år gamle svenske backen, Calle Behm! Calle har gått gradene i Luleå og har produsert bra med poeng igjennom junior tiden. Calle var regnet som et stort talent på junior nivå, han har også vært innom det svenske U16 landslaget. Calle kommer fra spill i Piteå HC i Hockeyettan, der han gjorde 26 poeng (7+19) på 41 kamper sist sesong.

 

Etter en prat med sportsjefen har vi stor tro på at Calle vil bidra en del i det offensive!

– Calle er en offensiv back som har potensiale til å produsere veldig bra med poeng. Han har sesonger fra juniortiden hvor han har vært assistkonge i hele ligaen. Vi ser litt Björklund i Calle, så en spennende erstatter for han. Vi har gjennom en god stund nå hatt en bra dialog med Calle og det var Fredrik Glader som tipset oss om han, så samarbeidet der er fortsatt velfungerende. En bra gutt med utstrålende humør og personlighet så han kommer til å passe veldig bra inn i gruppa.

 

Calle selv ønsker å utvikle seg videre i Comet!

Det blir utrolig gøy, håper å trives og utvikles på alle plan. Å komme til Norge blir spennende, har bare hørt gode ting om Norge så det er noe jeg gleder meg til! Vil bidra til spillet med pucken, litt mer offensivt lagt og hardt arbeid hver dag.


 

Info om Calle:

  • 21 år
  • Kommer fra Luleå
  • Back
  • 177cm høy
  • 37 poeng (8+29) på 89 kamper i Hockeyettan
  • Statistikk til Calle Behm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *