FØLG OSS:

Eureka Møbler ny samarbeidspartner

28. april 2022 åpnet Eureka Møbler sin butikk i Halden. En uke før butikken åpnet, hadde Comet og Eureka et møte i de flotte butikklokalene, og noen uker etter åpning har Eureka signert en sponsoravtale med klubben.

At en nyetablert butikk kontakter oss, og ønsker å bli sponsorer allerede før de har åpnet dørene ser vi på som en stor tillitserklæring, og vi er glade for at Eureka nå blir en del av sponsornettverket vårt!

Se deres hjemmeside: Trykk her

Om Eureka Møbler

Eureka Møbler er en norsk møbelkjede, født og oppvokst i Rogaland, med planer om kontrollert og sunn vekst utover landet. Eureka er et kjempeenkelt konsept som tilbyr et bredt utvalg kvalitetsmøbler til folk flest.

Vi har stor forståelse for at når kundene ønsker nye møbler, så ønsker de dem hjem med en gang. Derfor har vi til enhver tid det aller meste av varene vi selger på lager slik at du som kunde kan få med deg den nye sofaen din hjem samme dag – ikke 8 uker senere!

Ingen venting, klar til henting som vi sier!

Vi kjøper direkte fra produsenter i Øst-Europa og Asia, har en liten og effektiv organisasjon og bruker ikke tid og ressurser på all mulig staffasje. Derfor kan vi holde faste, lave priser! Hos oss er salg et fremmedord, vi har ingen ukekupp, ingen lokketilbud, kun ærlige faste lave priser, hver dag hele året! Sammenlikn oss gjerne med våre konkurrenter!

Vårt mål er å gi deg den enkleste og beste handleopplevelsen enten du handler her i nettbutikken eller du besøker en av våre butikker i Stavanger, Arendal, Haugesund eller Skien.

Du skal kjenne oss igjen som ukompliserte, løsningsorienterte, ærlige, romslige, entusiastiske og folkelige. Sagt enkelt, vi levere “MØBLER TIL FOLKET!”

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *