FØLG OSS:

Haldenser tilbake i Comet!

Vi har i dag signert en kontrakt med den 19 år gamle Haldenseren, Oskar Hovland! Oskar er født og oppvokst i Halden, men har siden 16/17 sesongen spilt i Lions og sist i Borås HC j20! Oskar har siden han dro til Borås i 19/20 for å gå på Hockeygymnas, gjort 21 poeng (8+13) på 66 kamper.

 

Martin Engebretsen er glad for å signere enda en Haldenser til Comet!

«Haldenseren vender hjem til Comet igjen etter mange års spill i Sverige for både Lions og nå sist hockeygymnasiumet til Borås. Veldig positivt for oss å få hjem unge spillere som Oskar som ser at det er utviklingspotensialet i Comet. Han er en ambisiøs hockeyspiller som vil bidra med høyt tempo, han er også en solid toveisspiller og kan også levere litt poeng. »

 

Oskar selv ønsker å utvikle seg videre, samt oppleve ett opprykk!

«Å være tilbake i Comet tror jeg kommer til å bli bra. Å spille på a-laget til Comet er noe jeg alltid har hatt lyst til og at jeg nå får muligheten er jeg glad for. Tiden min i Sverige har vært veldig opp og ned, men kjenner at jeg har hatt en veldig positiv utviklingskurve både på og utenfor isen og at jeg tok valget å flytte til Sverige når jeg var 16 er jeg veldig glad for. Å møte de beste svenskene på min alder har vært bra, og jeg har fått bra matching i alle kamper som har hjulpet meg mye med min utvikling. Forventningen mine til meg selv sesongen som kommer er å kunne utvikle meg fra en juniorspiller til en seniorspiller og fortsette å utvikle meg som hockeyspiller. For meg ser det ut som vi kommer til å ha et sterkt lag til sesongen så jeg har et mål om at vi skal klare å rykke opp. Det hadde vært veldig kult å rykke opp med moderklubben»

 

Info om Oskar:

  • 19 år
  • Haldenser
  • Forward
  • Kommer fra spill i Borås HC J20
  • Statistikk til Oskar Hovland

 

Foto: Pucksnack

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *