FØLG OSS:

Hugo Enock er klar for Comet!

Vi har i dag signert en kontrakt med den 24 år gamle backen, Hugo Enock! Hugo har gått gradene i Färjestad og debuterte på A-laget i 2015-16 sesongen. I sesongen etter ble det 33 kamper der han gjorde 2 poeng (1+1). Hugo har erfaring fra både Allsvenskan og SHL, og kommer fra spill i Vimmerby HC i Hockey Ettan.

 

Sportsjef Martin Engebretsen er sikker på at han blir en forsterkning defensivt!

– Hugo er helt enorm på skøyter og knallhard fysisk. Hans styrke er absolutt i det defensive spillet, men vi kommer nok til å se at han bidrar i den offensive delen av spillet for oss. Han har vært med å kvale fra Allsvenskan til SHL med både Timrå og Leksand og har til tross av sin unge alder mye erfaring å bidra med. Vi gleder oss til å se Hugo i grønt!

 

 

Hugo selv gleder seg til å ikle seg den grønne drakten! 

– Jeg gleder meg veldig til å komme til Halden og Comet! Det blir gøy å prøve seg i Norge, jeg har bare har hørt positive ting om ligaen og klubben ikke minst. Jeg kjenner jo Leif veldig godt og det blir å spille under han igjen. Jeg kommer til å bidra med defensivt spill der jeg kommer til å forsvare målet uansett! Vi har en ung gruppe med spillere der jeg håper jeg kan bidra med min rutine og gå fram som en leder for de unge.

 

 

Info om Hugo:

  • 24 år
  • Back
  • Gått gradene i Färjestad
  • 38 kamper i SHL og 3 poeng (1+2)
  • 80 kamper i Allsvenskan og 6 poeng (1+5)
  • Statistikken til Hugo Enock

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *