FØLG OSS:

Laschitza tar enda en sesong i Comet!

Vi har i dag re-signert med Andreas Laschitza for enda en sesong. Andreas er en 20 år gammel løper som kommer fra Strømstad og har spilt store deler av karrieren sin i Lions HC og Frölunda. I Frölunda var han kaptein på j18 laget. Andreas kom til Comet før sist sesong og gjorde 24 poeng (13+11) på 39 kamper. Vi gleder oss til enda en sesong sammen!

 

Martin har stor tro på at Andreas vil bidra!

«Veldig fornøyd med å få med Andreas en sesong til. Jeg har store forventninger på at han kan bidra enda mer, spesielt i den offensive delen av spillet kommende sesong. Den vanskelige første sesongen på seniornivå og i nytt land er gjennomført. Andreas er meget seriøs i jobben han legger ned for å utvikle seg og han kan absolutt komme langt i sin hockeykarriere. Satser på at han kommer til å bidra med at Comet skal ligge i toppen kommende sesong.»

 

Andreas selv lover mer mål og fysisk spill denne sesongen!

«Forrige sesong var veldig opp og ned for både meg og laget. Jeg syntes laget var sterkt etter jul og vi fikk en god gjeng sammen mens det for min egen del var litt motsatt, startet sterkt men kom ikke opp på nivå etter jul dessverre. Neste sesong vil virke som et spennende lag. Vi jobber for tiden med en tøff sommertrening for å være «laget å slå». For min egen del kan supporterene forvente mer fysisk spill samt en rekke avslutninger og mer desperasjon rundt målet!»

 

 

Info om Andreas

  • 20 år
  • Kommer fra Strømstad
  • 24 poeng på 39 kamper i 1.div
  • J18 SM Guld med Frölunda
  • Posisjon: Forward
  • Statistikk: Andreas Laschitza

 

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *