FØLG OSS:

Olofsson fortsetter i grønt!

Vi har i dag re-signert med William Olofsson. William er en 20 år gammel back som kommer fra Strømstad. Olofsson kom til Comet utover sist sesong, der han fikk med seg 24 kamper og gjorde 6 poeng (3+3) i både serien og kvalik. Alle målene til William kom mot Lørenskog! William er en stor vokst back som er god i egen sone og det fikk han bevist sist sesong. Vi gleder oss til enda en sesong sammen!

 

 

Sportssjefen Martin Engebretsen er fornøyd med re-signering av William! 

– William kom til oss i November og leverte solid fra start. Han fikk litt rutine på hvor tøft det kan være som førsteårs senior i kvalikken, men jeg tror på at William kan vokse mye på erfaringene derfra.
Bra fart, veldig god med stick on puck, kan spille aggressivt og tøft og er veldig treningsvillig.
Vi er fornøyde med å ha med William for en sesong til. Og dermed er backbesetningen for 22/23 klar for sesongstart.

 

 

Info om William

  • 20 år
  • Fra Strømstad
  • 6 poeng på 24 kamper i 1.div
  • Posisjon Back
  • Statistikk: William Olofsson

 

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *